Sjældent kendt, disse er fordelene for Zuriat for mænd

"Måske hører man sjældent om zuriatfrugten. Denne frugt, som har en rund form og sød og sur smag, har fordele for både mænd og kvinder. Det viser sig, at zuriat frugt er nyttig til at forbedre sædkvaliteten og fertiliteten hos mænd."

, Jakarta – Har du nogensinde hørt om zuriat frugt? Zuriat frugt eller doum frugt er en frugt, der er meget brugt af det egyptiske folk som en traditionel drik. Denne frugt har en rund form med en diameter på omkring 6-10 centimeter.

Udover at være lækker, er zuriat frugt kendt af offentligheden på grund af dets meget høje indhold af C-vitamin og antioxidanter. For det er der ingen skade i at anerkende flere fordele ved zuriat frugt til mænd!

Læs også: Alt om fertilitet hos mænd, du bør kende

Fordele ved Zuriat Fruit for Men

Zuriat frugt har en rund form, der har tendens til at være oval. Derudover er den søde aroma med frugt, der er ret sprød og en let syrlig smag, en af ​​de ting, der gør zuriat frugt endnu mere interessant at prøve.

Zuriat frugt har et hårdt og brunt ydre skallag, men frugtkødet er hvidt og sprødt. Ud over sit unikke udseende har zuriat frugt mange fordele for mænd på grund af næringsstofferne i den.

Zuriat frugt har et højt indhold af antioxidanter, såsom C-vitamin, som er gavnligt for mandlig fertilitet. Ved at opfylde behovene for C-vitamin hos mænd kan dette forbedre kvaliteten af ​​sædceller hos mænd, hvilket påvirker fertiliteten.

Antioxidanter og C-vitamin i Zuriat frugt kan også øge sædmotiliteten og samtidig reducere antallet af beskadigede sædceller. Så der er ingen skade i at prøve at spise zuriat frugt, mens du gennemgår et graviditetsprogram.

Læs også: Det er de ting, der påvirker mandlig fertilitet

Ting mænd kan gøre, mens de gennemgår et graviditetsprogram

Ikke kun spise sunde fødevarer, såsom zuriat frugt. Når de gennemgår et graviditetsprogram, bør mænd gøre flere ting, der anses for at være effektive til at opretholde sundhed og øge fertiliteten.

Følgende aktiviteter kan udføres, såsom:

  1. Styring af vægt

Når de gennemgår et graviditetsprogram, bør mænd kontrollere deres vægt, så de ikke oplever fedme. Fedme påvirker mænds sædkvalitet og sænker sædtallet. For mange fedtniveauer i en mands krop udløser også ændringer i testosteron- og andre reproduktive hormonniveauer hos mænd.

  1. Lav et sundhedstjek

At udføre regelmæssige sundhedstjek, mens du gennemgår et graviditetsprogram, er noget, der skal gøres. Dette er for at undgå forskellige helbredsproblemer, der kan opleves og hindre det igangværende graviditetsprogram.

En type sundhedstjek, der ofte udføres af mænd, mens de gennemgår et graviditetsprogram, er at analysere sædsundheden. Medicinsk personale vil tælle antallet af sædceller, form og bevægelse af sæd. Generelt, hvis mænd har mere sunde sædceller, betyder det høje fertilitetsrater.

For at lave en undersøgelse kan du bestille tid hos det nærmeste sygehus gennem ansøgningen . Kom nu, Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!

  1. Regelmæssigt dyrker sport

Ud over at opretholde det fysiske helbred hjælper regelmæssig motion mænd med at øge fertiliteten. Undgå dog at træne for meget. Denne vane kan også reducere kvaliteten af ​​mandlig fertilitet.

  1. At leve en sund livsstil

At leve en sund livsstil, såsom at spise sund mad, holde op med at ryge og begrænse alkoholforbruget er vaner, der kan gøres for at øge fertiliteten og hjælpe med succes i graviditetsprogrammet.

Læs også: Kend mandlig fertilitetsniveau med spermkontrol

Det er de ting, der skal gøres, når du gennemgår et graviditetsprogram. Udover zuriat frugt kan du også finde ud af mere om de bedste frugter, der kan indtages for at øge fertiliteten hos mænd.

Reference:
Specialproduktion. Tilgået i 2021. Zuriat Fruit.
Live Science. Fået adgang i 2021. Prøver at blive gravid: 10 tips til mænd.
WebMD. Tilgået i 2021. Fertilitetstest for mænd.
Healthline. Fået adgang i 2021. 10 måder at booste mandlig fertilitet og øge sædceller.