Første håndtering, når du oplever brystsmerter

, Jakarta – Brystsmerter er ikke altid et tegn på et hjerteanfald. Imidlertid har denne tilstand potentiale til at forårsage sundhedsproblemer. Behandling af brystsmerter afhænger af den underliggende tilstand.

Hvis tilstanden kommer pludseligt, er der flere behandlinger, der kan gøres i et forsøg på at lindre tilstanden. Dette inkluderer påføring af en kold kompres på det smertefulde område. Mere information om den første behandling for brystsmerter kan læses nedenfor!

Hvordan behandles brystsmerter

Et hjerteanfald kan være det første, en person tænker på, når de oplever brystsmerter. Der er dog mange potentielle årsager til smerter i brystområdet. Uanset årsagen er hurtig behandling nøglen til at overvinde dette problem.

Læs også: Er det rigtigt, at folk med anæmi ikke bør spise agurk?

En person bør modtage akut lægehjælp, når:

  • Hjerte- eller brystsmerter føles knusende, stramme, klemme eller tunge.
  • Der er mistanke om et hjerteanfald.
  • Åndenød opleves sammen med brystsmerter.

Hvis du ikke oplever ovenstående tilstande, er der flere behandlinger, der kan gøres for at lindre brystsmerter.

  • Kold komprimering

En almindelig årsag til hjertesmerter eller brystsmerter er muskelspændinger på grund af stress fra sport, andre aktiviteter eller stump krafttraumer. At give kolde kompresser til det smertefulde område er gjort for at hjælpe med at reducere hævelse og stoppe smerten.

  • Tag aspirin

Hvis du har brystsmerter, kan du tage aspirin for at lindre hjertesmerter forbundet med mindre alvorlige tilfælde. Forskning viser også, at konsekvent at tage lavdosis aspirin kan hjælpe med at forhindre hjerteanfald. Men at tage aspirin skal ordineres af en læge.

  • Mandel

Når sure opstød er årsagen til brystsmerter, kan spise nogle mandler eller drikke en kop mandelmælk hjælpe med at lindre det. Der er ingen videnskabelig dokumentation for denne anbefaling. Mandler og brystsmerter er indtil videre blot folks oplevelser.

En ting at huske på er, at mandler indeholder meget fedt, som kan give sure opstød. Hvis dette er tilfældet, kan mandler faktisk gøre smerten værre.

Nogle undersøgelser tyder dog på, at indtagelse af mandler kan hjælpe med at forebygge hjertesygdomme. Selvom mandler ikke kan stoppe smerte med det samme, kan de have en positiv indvirkning på den generelle hjertesundhed.

  • Varm drik

Varme drikke kan hjælpe med at lindre gas, når en persons smerte er forårsaget af gas eller oppustethed. Varmt vand kan også hjælpe med at forbedre fordøjelsen. Nogle typer te vil gå godt sammen med varmt vand.

Læs også: 5 årsager til brystsmerter hos kvinder

For eksempel har hibiscus te vist sig at have flere fordele ud over at hjælpe med oppustethed. Hibiscus Det kan også spille en rolle i at sænke blodtrykket og reducere kolesterol og hjælpe med at forhindre hjertekomplikationer.

  • Hvidløg

Hvidløg hævdes at være et middel mod brystsmerter. At blande et fed eller to hakket hvidløg med et glas varm mælk stopper effektivt brystsmerter. For at være mere praktisk, kan tygge hvidløg også give maksimale fordele. Hvidløg kan hjælpe med at reducere plakopbygning i arterierne, så det er meget godt for hjertet.

  • Æble cider eddike

Æblecidereddike er et andet hjemmemiddel, der kan hjælpe med sure opstød. Æblecidereddike har få bivirkninger for folk, der tager blodfortyndende medicin. Fordi æblecidereddike også kan fortynde blodet.

Når anfald af brystsmerter kommer, kan det give en vis lindring at ligge med hovedet hævet over din krop. En lidt oprejst stilling er nyttig, når smerten er forårsaget af refluks.

Der er mange potentielle årsager til hjertesmerter i brystet. Nogle kræver øjeblikkelig lægehjælp. Nogle almindelige årsager til hjertesmerter omfatter:

  • Hjerteanfald,
  • stabil angina,
  • ustabil angina,
  • Dårlig fordøjelse,
  • Acid reflux eller GERD,
  • muskelspændinger,
  • Skader på muskler.

Et hjerteanfald kræver akut lægehjælp. Hvis en person tror, ​​at de kan have et hjerteanfald, skal de straks søge læge. Mere detaljerede oplysninger om brystsmerter kan anmodes om til ansøgningen .

Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give den bedste løsning. Hvordan, nok Hent via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller snak, når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset.

Reference:
Mayo Clinic. Hentet 2020. Brystsmerter.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2020. Sådan slipper du af med brystsmerter derhjemme.