3 typer medicin til at overvinde forkølelsesallergier

Jakarta – Kolde temperaturer kan påvirke en persons kropstilstand. Dette er ikke uden grund. Årsagen er, at det yderste lag af huden indeholder naturlige olier og døde hudceller, der holder på vandet i huden. Dette er nyttigt til at holde huden blød, fugtet og glat. Når temperaturen falder, vil vandindholdet i huden falde, så huden bliver tør, og der opstår udslæt. Udseendet af en allergisk reaktion i kolde temperaturer er forårsaget af flere faktorer:

  • Følsom over for antibakterielle sæber, deodoriserende sæber, rengøringsmidler eller andre kemikalier.
  • Hudproblemer såsom psoriasis eller eksem.
  • Bakteriel infektion.
  • Virusinfektion.
  • Latexallergi.
  • Træthed.

Læs også : Dette er kroppens generelle reaktion, når forkølelsesallergier vender tilbage

Forkølelsesallergi eller forkølelsesnældefeber har milde til svære symptomer, der kan være sundhedsfarlige. Denne allergiske tilstand opleves ofte af voksne. Forkølelsesallergi bliver nogle gange ignoreret af patienter, selvom forkølelsesallergien, hvis den ikke behandles med det samme, forårsager anafylaktisk chok såsom et drastisk fald i blodtrykket, åndedrætsbesvær og endda besvimelse. Følgende er tegn og symptomer på en forkølelsesallergi:

  • Rødme.
  • Hævelse.
  • Kløe.
  • Pille af.
  • klump.
  • blærer.

Udslættet vises ikke kun på et område af kroppen, men optræder ofte på ben, arme eller hænder. I nogle tilfælde kan det være udbredt i hele kroppen. Symptomer, der opstår, når de udsættes for forkølelsesallergi, kan gå over af sig selv. Symptomerne bliver dog værre, og der er flere typer lægemidler, der kan hjælpe med at lindre symptomerne, herunder:

Læs også: Ferier til sneklædte steder, pas på forkølelsesallergier

  1. Antihistaminer

Antihistaminer er medicin, der ofte bruges til at behandle forkølelsesallergier. Dette lægemiddel virker ved at blokere produktionen af ​​overskydende histamin af immunsystemet, når det modtager kuldestimuli. Antihistaminer kan tages i tabletform, ved injektion eller i cremeform. Injektioner gives normalt til alvorlige tilfælde af allergi.

  1. Leukotriene antagonist

Administration af leukotrienantagonister er normalt forbeholdt forkølelsesallergier ledsaget af symptomer på åndenød. Dette lægemiddel virker ved at blokere leukotriener, partikler, der kan forårsage betændelse og blokere luftstrømmen. Denne tilstand får folk med forkølelsesallergi til at opleve åndenød.

  1. Omalizumab eller Xolair

Omalizumab er en type forkølelsesallergimedicin, der er nyttig til at lindre symptomerne på nældefeber eller kløe. Denne allergimedicin bruges normalt til at behandle moderate til svære astmaanfald.

Alle har forskellige stimuli, når det kommer til forkølelsesallergi. Nogle kan overleve eller endda blive værre. Ridser kan forårsage hudirritation og blødning. Dette gør det muligt for bakterier at trænge ind og angribe huden, så den ramte kan udvikle en infektion.

Læs også: Arbejd ofte i værelser med aircondition, her er 5 tips til at forhindre tør hud

Hvis du oplever symptomer på forkølelsesallergi. Det er bedst at behandle det med det samme, så det ikke bliver værre. Du behøver ikke bekymre dig om at gå på apoteket, for nu kan du købe medicin gennem applikationen .

Du kan bruge Inter-Apothekar-funktionen i applikationen for at købe den nødvendige medicin, så vil ordren blive leveret til destinationen. Kom nu, download applikationen med det samme i App Store eller Google Play!