Her er, hvordan du lysner mørke albuer og knæ

, Jakarta – Kvinder ønsker bestemt at se perfekt smukke ud med ren, lys og glat hud. Men et af de problemer, der ofte ødelægger kvinders udseende, er det mørke albue- og knæområde. Dette gør selvfølgelig kvinder mindre selvsikre, når de vil have på kjole kort eller ærmeløs top.

Læs også: 5 tør hud behandlinger at prøve

Årsager til mørke albuer og knæ

Du undrer dig måske over, hvorfor huden på albuerne og knæene har tendens til at blive mørkere sammenlignet med andre områder. Tilsyneladende er der flere grunde, herunder:

  • Hudtykkelse . Albue- og knæområderne har tendens til at have tykkere hud end det omkringliggende område. Som rapporteret fra siden sundhedslinje, jo tykkere hudlag, jo tykkere er melanin eller bedre kendt som hudpigment. Det er det, der får huden på albuer og knæ til at se matere ud.
  • Tør hud . Albue- og knæområder har også normalt oliekirtler med mindre olieindhold end andre områder. Derfor tørrer knæ og albuer nemt ud.
  • folde . Albuer og knæ er også de mest krøllede dele af kroppen. I disse to dele af kroppen sker der sjældent afskalning, så der vil ophobes døde hudceller i disse dele.
  • Oplever ofte friktion . Når du laver daglige aktiviteter, uden at være klar over det, oplever huden og albuerne ofte friktion. Dette kan forårsage, at huden i disse to områder bliver tør og mørk.

Sådan lette albuer og knæ

Den sorte hud på albuer og knæ gør udseendet mindre attraktivt. Men bare rolig, du kan pifte det op igen med følgende naturlige ingredienser:

  • Citrusfrugt ekstrakt

Tilsyneladende kan citrusfrugter beskytte huden mod soleksponering, mens de hjælper med at lysne huden. Undersøgelser offentliggjort i SOFW Journal beviser, at citrusfrugtekstrakt forbedrer hudtonen og lysstyrken med minimale bivirkninger.

Læs også: Fordele ved mandelolie til ansigtet

  • Soya bønne

Soja kan også hjælpe med at reducere forekomsten af ​​mørk hud på albuer og knæ. Denne ene fødevareingrediens kan reducere forekomsten af ​​sorte pletter på huden. Faktisk har sojabønner også anti-aging, antioxidant og fotobeskyttende egenskaber, der er gode til at understøtte hudens sundhed og skønhed.

  • Gurkemeje

Gurkemeje bruges ofte til at forbedre smagen af ​​retter. Dette ene krydderi har dog fordele for sundhed og skønhed. Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology , afslørede, at gurkemeje er effektiv til at reducere forekomsten af ​​fine linjer og rynker og reducere forekomsten af ​​mørke pletter på huden. Så du kan bruge dette materiale til at gøre de mørke områder af dine knæ og albuer lysere.

Læs også: Nem mørk hud, risiko for hyperpigmentering?

Hvis det viser sig, at din hud har tendens til at være følsom og let irriteret, bør du først spørge en hudlæge for at undgå denne negative påvirkning. Brug altid appen hver gang du vil snak med en læge og bede om løsninger på eventuelle helbredsproblemer, du oplever. Det er nemt, og du kan bruge det når som helst!

Reference:
Healthline. Hentet 2020. Hvad forårsager Dark Kness og hvordan man kan lette dem naturligt.
SOFW Journal. Tilgået 2020. Citrusflavonoid med hudlysende virkninger - undersøgelser af sikkerhed og effektivitet
Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology. Tilgået 2020. Er naturlige ingredienser effektive i håndteringen af ​​hyperpigmentering?