7 farlige tegn på menstruationssmerter

Jakarta – Når der kommer månedlige gæster, skal mange kvinder forholde sig til menstruationsproblemer, der gør dem nervøse. Startende med mavekramper, humør faldet, føles kroppen svag, indtil de føler sig mere følsomme, de skal håndtere i flere dage.

Egentlig er menstruationsproblemer ikke kun som nævnt ovenfor, for der er også kvinder, der oplever uudholdelige smerter. Menstruationssmerter eller dysmenoré er en muskelkramper, der mærkes i den nederste del af maven. Optræder normalt før eller under menstruation.

Læs også: Sådan slipper du af med menstruationssmerter uden medicin

Hvad der gør mig nervøs, denne smerte kan nogle gange være ret kraftig og sprede sig til ryg og lår. Faktisk kan denne smerte forstyrre daglige aktiviteter. Menstruationssmerter er forskellig fra præmenstruelt syndrom (PMS). Imidlertid kan symptomerne på de to betragtes som relaterede processer.

Så når vi taler om menstruationssmerter, hvad er tegnene på menstruationssmerter, der er farlige eller ikke bør ignoreres?

Menstruationssmerter, der kræver særlig opmærksomhed

Generelt oplever næsten alle kvinder menstruationssmerter i underlivet, når de har menstruation. Der er tidspunkter, hvor denne smerte kan sprede sig til lænden, selv lårene. Der er faktisk milde menstruationssmerter, som kan ignoreres, men der er også smerter, der er meget alvorlige og kræver særlig opmærksomhed. Dette kan være et tegn på menstruationssmerter, der er farlige og ikke bør ignoreres. Nå, her er symptomerne på farlige menstruationssmerter.

Læs også: Vær forsigtig, dette er en sygdom, der forårsager menstruationssmerter

  1. Unormale menstruationssmerter har en tendens til at forstyrre daglige aktiviteter.

  2. Smerter, der ikke forbedres ved brug af smertestillende medicin.

  3. Unormale menstruationssmerter opstår uregelmæssigt hver måned.

  4. Kvalme og nogle gange opkastning.

  5. Vandrige afføring.

  6. Smerter ved vandladning, afføring under menstruation.

  7. Hovedpine og svimmelhed.

Ovenstående symptomer kan opstå før eller når menstruationen begynder. Ovenstående forhold kan vare to til fire dage. Men i alvorlige tilfælde kan det vare længere. Hvad der skal understreges, hvis der er blødning nok, vil smerterne også tiltage.

Derudover kan der være farlige tegn og symptomer på menstruationssmerter, som ikke er nævnt ovenfor. Derfor, hvis du er bekymret over visse symptomer, skal du straks spørge din læge.

Hold øje med sagen

Under en menstruation trækker livmoderen sig sammen for at hjælpe med at nedbryde slimhinden. Hormonlignende stoffer (prostaglandiner) involveret i smerte og betændelse udløser livmodermuskelsammentrækninger. Derfor er høje niveauer af prostaglandiner forbundet med mere alvorlige menstruationssmerter. Så hvad er de ting, der kan forårsage menstruationssmerter?

Læs også: Kvinder skal vide, hvordan man slipper af med menstruationssmerter

  • Uterine fibromer. Disse ikke-kræftfremkaldende vækster på livmodervæggen kan være årsagen til bakterier.

  • Endometriose. Vævet, der beklæder livmoderen, begynder at implantere uden for livmoderen, oftest i æggelederne, æggestokkene eller vævet, der beklæder bækkenet.

  • Cervikal stenose. I nogle tilfælde kan livmoderhalsen være meget lille. Som et resultat blokerer det menstruationsflowet, hvilket forårsager en smertefuld stigning i trykket i livmoderen.

  • Bækken inflammatorisk sygdom. Infektiøse tilstande i de kvindelige reproduktive organer er normalt forårsaget af seksuelt overførte bakterier

Vil du vide mere om menstruationsproblemerne ovenfor? Hvorfor kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!