Knoglesundhed kan opretholdes med dette vitamin

, Jakarta - Knoglesundhed er meget vigtig at blive vedligeholdt fra en tidlig alder, så den forbliver stærk og ikke let skør, når du er gammel. Ikke kun fungerer til at bevæge kroppen, knogler spiller også en vigtig rolle i at danne kroppens struktur og beskytte hjernen, nervesystemet og andre organer mod stød og skader. Med alderen vil knoglesundheden falde. Du kan dog bremse nedgangen i knoglesundheden og holde dem stærke med vitaminer.

Vedligeholdelse af knoglesundhed kan faktisk gøres ved at vedtage en sund livsstil. Men forskellige typer vitaminer er også nødvendige for at understøtte knoglevækst og sundhed. Her er seks vitaminer til stærke knogler:

1. D-vitamin

D-vitamin spiller en vigtig rolle i at hjælpe med optagelsen af ​​calcium i blodet og knoglerne. Uden D-vitamin kan kroppen ikke optage kalk optimalt. D-vitamin, når det tages sammen med calcium, vil give fremragende fordele, som kan hjælpe knoglevækst og forhindre osteoporose. Derudover fungerer D-vitamin også til at holde calcium- og fosforniveauet stabilt.

Kroppen har brug for mindst 400-800 enheder D-vitamin hver dag. Du kan dække din krops behov for D-vitamin ved at tage solbadning for at blive udsat for sol, indtage mejeriprodukter, æggeblommer og grønne grøntsager eller ved at tage kosttilskud, der indeholder D-vitamin.

2. Vitamin C

C-vitamin kan hjælpe med produktionen af ​​kollagen i kroppen. Ikke kun godt til at forynge huden, kollagen er også en vigtig komponent i knogler og led. Kollagen hjælper andre forbindelser med nemt at binde sammen og danne stærke knogler. Kollagen fungerer også til at gøre kropsvæv modstandsdygtige over for strækning og deformation.

Kroppen har brug for mindst 500 milligram C-vitamin hver dag. Du kan opfylde disse behov ved at spise frugt og grøntsager eller tage yderligere kosttilskud.

3. Vitamin K

K-vitamin er meget godt til at styrke og øge knogletætheden. Har en række vigtige roller, nemlig at levere calcium fra blodet til knoglerne, styrke osteocalcin, og en proteinkomponent i knoglerne, er K-vitamin i stand til at forhindre knogler i at revne let og hjælpe med at hele brud hurtigere.

Mænd har brug for 120 mikrogram K-vitamin, mens kvinder har brug for 90 mikrogram K-vitamin hver dag. Du kan opfylde behovene for K-vitamin gennem grøntsager, såsom broccoli og blomkål, fisk, kød og æg.

4. Vitamin B12

Et andet vitamin, der også kan opretholde knoglesundheden, er vitamin B12. Hvis kroppen mangler disse vitaminer, kan det udløse knogletab og gøre knoglerne svage.

Behovet for vitamin B12 for voksne er 2-4 mcg om dagen. Du kan spise en række forskellige fisk og skaldyr, såsom sild, tun, krabber og sardiner, som er rige på vitamin B12.

5. Kalium

Udover at have til opgave at afbalancere surhedsniveauet i kroppen, fungerer kalium også til at forhindre, at calcium spildes fra kroppen. Så kalium kan være med til at styrke knoglerne.

Det daglige behov for kalium for voksne er 4700 mg. Prøv at spise avocado, broccoli, rødbeder og yoghurt for at dække din krops kaliumbehov.

6. Magnesium

Udover vitaminer er dette ene mineral også meget vigtigt for at danne en sund knoglestruktur, nemlig magnesium. Dens opgave er at maksimere calciumabsorptionen for at styrke knoglerne.

Kroppen har brug for magnesiumindtag på omkring 100 mg om dagen. Og du kan få magnesiumindtag ved at spise spinat, jordnødder, tofu og edamame.

Du kan spørge lægen om ernæring og ernæring gennem ansøgningen . Kontakt lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Hvis du har brug for bestemte vitaminer eller kosttilskud, behøver du ikke længere at forlade huset. Bare bestil via og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.