Spis aubergine, mens du er gravid, er det okay?

Jakarta - Mange siger, at gravide kvinder skal undgå visse fødevarer, så fosteret altid er sundt, herunder at spise aubergine. Men er denne antagelse sand? For at mødre er mere selvsikre, overvej følgende forklaring om fakta om at spise aubergine, mens de er gravide, lad os gå!

Aubergine er en type frugt, der er rig på næringsstoffer. Ikke kun godt for helbredet, men også for fosteret i livmoderen. Derfor er det fint at spise aubergine mens du er gravid. Faktisk anbefales det at spise aubergine mens du er gravid af Jonny Bowden, en ernæringsekspert og forfatter til en bog med titlen "De 100 sundeste fødevarer at spise under graviditeten".

Fordele ved at spise aubergine, mens du er gravid

1. Sænker risikoen for fødselsdefekter

Aubergine indeholder meget folinsyre. Dette indhold kan hjælpe med at forhindre fødselsdefekter i hjernen og rygmarven hos babyer. Derudover kan andre næringsstoffer indeholdt i aubergine (såsom: A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, kobber, mangan, niacin og jern) opretholde elektrolytbalancen hos gravide kvinder og derved forhindre dehydrering under graviditeten.

2. Overvindelse af fordøjelsesbesvær

Ligesom andre frugter indeholder aubergine også mange fibre. I én aubergine er der mindst omkring 4,9 gram kostfibre. Dette indhold kan starte afføring og dermed forhindre forstoppelse under graviditeten.

3. Øger udholdenhed

Gravide skal vedligeholde immunforsvaret, så moderens og fosterets tilstand i livmoderen altid er sund. Disse fordele kan opnås, når mødre spiser aubergine. Årsagen er, at aubergine indeholder nasunin og anthyanin, to typer antioxidanter, der hjælper kroppen med at afværge frie radikaler og forhindre celle- eller DNA-skader under graviditeten.

4. Sænker dårligt kolesterol

dårligt kolesterol ( lipidprotein med lav densitet/ LDL) kan være dårligt for helbredet. Blandt dem er at øge risikoen for slagtilfælde og hjertesygdomme. En måde at reducere det dårlige kolesteroltal i kroppen på er at spise aubergine, som er en type frugt, der indeholder meget godt kolesterol. lipidprotein med høj densitet /HDL).

Læs også: Pas på! Højt kolesterol udløser forskellige sygdomme

5. Sænker blodtrykket

Forhøjet blodtryk (hypertension) er en almindelig klage under graviditet. For at sænke blodtrykket under graviditeten kan mødre spise aubergine. Dette skyldes, at aubergine indeholder bioflavonoider, der kan sænke forhøjet blodtryk under graviditeten.

Læs også: 8 enkle måder at sænke blodtrykket på

Risikoen ved at spise aubergine, mens du er gravid

Ud over at have mange fordele, kan det at spise aubergine under graviditeten også udgøre dårlige risici. Her er nogle risici ved at spise aubergine, mens du er gravid, som du skal vide:

1. For tidlig fødsel eller abort

Hvis den indtages i overkant, kan aubergine øge risikoen for for tidlig fødsel eller abort. Årsagen er, at for meget aubergine kan stimulere livmoderens sammentrækninger og udløse for tidlig fødsel.

Læs også: 5 årsager til for tidligt fødte babyer

2. Fordøjelsesproblemer

Fibrene i aubergine kan faktisk starte fordøjelsessystemet. Men hvis det indtages i overkant og underkogt, kan det faktisk forårsage fordøjelsesproblemer at spise aubergine under graviditeten.

Det er fordelene og risiciene ved at spise aubergine, mens du er gravid. Hvis du har andre spørgsmål om at spise aubergine, mens du er gravid, skal du bare spørge din læge . Mødre kan spørge obstetrik og gynækologi (gynækologi) læger i ansøgningen når som helst og hvor som helst via Snak , og Stemme/videoopkald . Så kom nu Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu!