Er HN Cream virkelig sikker for ansigtets sundhed?

"Hvem bliver ikke fristet til at købe hudplejeprodukter, hvis det lovede resultat er glat og hvid hud som en koreansk kunstner. Før du køber HN-creme, skal du først undersøge sikkerheden ved hudplejeprodukter og deres distributionstilladelse. Hvis distributionstilladelsen fra BPOM ikke er blevet pakket ind, er du så stadig sikker på, at produktet er godt for dit smukke ansigts sundhed?”

, Jakarta – bekendt med HN creme ansigtsplejeprodukter? I de seneste år, på et tidspunkt, hvor man køber hudpleje, er der et produkt, der hedder creme HN. Årsagen er, at dette HN-cremeprodukt er et af de bedst sælgende på markedet e-handel. Faktisk har mange sælgere skrevet ned bivirkningerne af kløende hud efter brug. Dette gør dog ikke købere bange for at bruge det.

Efter yderligere undersøgelser viser det sig, at denne HN-creme engang var et af de produkter, som Food and Drug Administration (BPOM) konfiskerede for ikke at have en distributionstilladelse og indeholde farlige ingredienser i 2017. Når du ved dette, er det stadig nødvendigt at stille spørgsmålstegn ved sikkerheden for ansigtssundheden?

Læs også: Dette er vigtigheden af ​​at bruge en fugtighedscreme hver dag

HN Cream-påstande om behandlingsresultater

Ifølge nyheder, der cirkulerer, er 'HN' i produktnavnet 'cream HN' initialerne på ejeren af ​​ansigtsplejeproduktvirksomheden. Cream HN består af en serie af hudpleje. Består af dag- og natcreme, ansigtsvask og toner.

Cream HN er en serie af hudpleje bestående af dag- og natcreme, ansigtsvask og toner. Denne creme lover glat, lys og strålende hud med kun en kort brug. Derudover menes denne blegecreme også at kunne overvinde forskellige hudproblemer. For eksempel at håndtere acne, fjerne sorte pletter, lysne huden, skrumpe porer og beskytte huden mod UV-stråler.

Sælgeren hævder, at HN-cremen er sikker at bruge og effektiv til at håndtere forskellige hudproblemer. Dette skyldes, at sælgeren også hævder, at HN-cremen er formuleret af en læge, så de anvendte ingredienser og ingredienser er sikre.

Fakta om ingredienserne i HN Cream

Men desværre er fakta faktisk det modsatte. Dette produkt har ikke modtaget en distributionstilladelse fra BPOM. I betragtning af dette er HN-cremen ikke officielt blevet sagt at være sikker for ansigtshudens sundhed.

På den anden side hævder sælgeren, at produktet er et lægepåfund, fremstillingsprocessen og indholdsstofferne heri er ikke specifikt kendt.

Lancering fra grid.idDet er kendt, at HN creme produktsortimentet indeholder Ethanol og Methanol i tonere og ansigtssæber. Fandt i hvert fald indholdet af 1,85 procent Ethanol og 10,20 procent Methanol i ansigtsblegningsserien.

"Denne mængde har allerede passeret den tærskel, der er tilladt af BPOM, fordi methanol ikke må bruges til kosmetiske blandinger. Især til human brug med høje doser. Hvis det ved høje doser vil forårsage hudirritation og trænge ind i blodkarrene," sagde Ernawati, leder af Jakarta Provincial Health Laboratory Implementation Unit. grid.id (2019).

Læs også: Dette er grunden til, at krops- og håndfugtighedscreme skal være forskellige

Sikre tips til valg af ansigtsplejeprodukter

Selvom sælgere hævder, at ansigtsplejeprodukter er sikre at bruge, skal du stadig være forsigtig, før du køber. De hudplejeprodukter, du bruger, skal være i overensstemmelse med hudens behov og forhold. Hvis du planlægger at købe en serie af hudplejeprodukter, er her nogle tips, du skal gøre.

  1. Vær opmærksom på indholdet

Sørge for at hudpleje Indeholder ingredienser, der er sikre for huden. Grøn te, kamille, granatæble, lakridsrodekstrakt er eksempler på ingredienser, der er sikre for alle hudtyper. Disse materialer forårsager også sjældent allergiske reaktioner. Lancering fra WebMD, undgå at vælge en fugtighedscreme, der indeholder aktive ingredienser, såsom lanolin, glycerin eller petrolatum. Årsagen er, at disse materialer er tilbøjelige til at forårsage allergiske reaktioner.

2. Tjek produktemballagen

Det næste, der ikke er mindre vigtigt ved køb af hudpleje, er at tjekke, om der er et Marketing Permit Number (NIE) på produktets emballage. Produkt hudpleje som er lovlige og sikre, de har bestemt officiel tilladelse fra BPOM og har distributionstilladelsesnummeret. Det betyder, at de indeholdte ingredienser er garanteret sikre, fordi de først er blevet testet af BPOM.

Sørg også for, at licensnummeret faktisk er registreret på det officielle BPOM-websted. For måske holder nogle skønhedsprodukter sig bare til et tilfældigt distributionstilladelsesnummer. Hvis det kosmetiske produkt, du køber, ikke har et distributionstilladelsesnummer eller faktisk ikke er registreret, er kosmetikken definitivt ulovlig, og dets indhold er ikke garanteret.

3. Køb i Trusted Stores

For at få et sikkert produkt, sørg for at købe det i en pålidelig butik. Ud over konventionelle butikker er der nu mange online butikker, der også sælger din yndlings hudpleje. Sørg dog for, at butikken virkelig er tillid til og sælger ægte produkter.

4. Vær opmærksom på reaktioner efter brug af kosmetik

Til jer der ofte køber hudpleje bestemt, selvfølgelig er det pålideligt i at prøve en kosmetisk tester. Tricket er at påføre et lille produkt på bagsiden af ​​din hånd for at se, om tekstur og farve passer til det, du leder efter eller ej. hudpleje Den falske forårsager normalt en reaktion i form af rødt udslæt, kløende og hævet hud, på hovedpine. Denne effekt kan mærkes efter flere brug.

Læs også: Vær forsigtig med at bruge fugtighedscreme efter bad

Det er det du skal vide om HN-creme. Sørg for altid at være på vagt, når du køber hudplejeprodukter. Lad dig ikke friste til at købe et produkt, bare fordi det er billigt og påstande, der ikke stemmer overens med fakta.

Hvis du nogensinde har oplevet en mistænkelig symptomreaktion efter brug af et ansigtsplejeprodukt, så spørg straks lægen i ansøgningen om dens håndtering. Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!

Reference:

Grid.id. Tilgået i 2021. Kvinder lægger sikkerheds- og BPOM-reglerne til side, når de køber ansigtsblegningsprodukter i onlineshoppen, hvor stor er faren
WebMD. Tilgået i 2021. Vælg den rigtige fugtighedscreme til din hud.
Hverdagssundhed. Tilgået i 2021. Sådan finder du den rigtige hudfugtighedscreme.