Genkend symptomerne på kronisk mag og dens håndtering

, Jakarta - Mag er en af ​​fordøjelsessygdomme forårsaget af betændelse i maven eller mavesår. Denne betændelse skyldes normalt en skade, der kan forårsage en brændende fornemmelse eller smerter i mavehulen. Hvis det ikke kontrolleres, vil det blive kronisk mavesår. Her er symptomerne på kronisk gastritis, som du har brug for at kende:

1. Hyppig kvalme og lyst til at kaste op

Det første symptom på kronisk gastritis er kvalme og en følelse af at ville kaste op, hvilket forekommer ret ofte, især om morgenen, eller når du kommer for sent til et måltid. Disse symptomer kan være ledsaget af svedtendens, øget spytproduktion og sammentrækning af mavemusklerne.

2. Begyndelsen af ​​smerte i hjertehulen

Et af kendetegnene eller symptomerne på kronisk gastritis er begyndelsen af ​​smerter i mavehulen. Dette kan ske, fordi din mavesyre begynder at stige, når såret bliver kronisk. Smerter i mavehulen er normalt ledsaget af brystsmerter, åndenød, smerter, der stråler ud til skuldre og arme, og opkastning.

3. Tab af appetit

Symptomer på kronisk gastritis er også karakteriseret ved nedsat appetit. Især når kvalme begynder at vise sig. Dette forårsager ofte flatulens, hyppig bøvsen og ændringer i hudfarve til bleg. Tab af appetit kan føre til vægttab hos mennesker med dette sår.

4. Hovedpine

Hovedpine er også et symptom på kronisk gastritis. Men ikke nok med det, mennesker med kronisk gastritis er også ledsaget af en stigning i kropstemperaturen, koldsved og søvnløshed (besvær med at sove).

5. Blødning i maven

De af jer, der lider af kronisk gastritis, kan opleve symptomer på blødning i maveorganerne, der får dig til at kaste blod op, der er sort i farve som kaffe. Denne organblødningstilstand kan resultere i et pludseligt tab af en persons liv.

6. Forekomsten af ​​skader i maveslimhinden

Symptomer på kronisk gastritis kan også identificeres fra tilstedeværelsen af ​​sår på maveslimhinden. Dette kan skyldes en ubalance i udskillelsen af ​​syre i maven fra flere typer pepsin og slim.

7. Kronisk Mag Behandling

Behandling af kronisk gastritis kan ske ved først at kende årsagen. Patienter med kronisk gastritis forårsaget af H. pylori-bakterien kan behandles med antibiotika eller med eradikationsterapi, der kombinerer flere antibiotika såsom amoxicillin. , clarythromycin, og metronidazol .

Mens symptomerne på kronisk gastritis forårsaget af brugen af ​​antiinflammatoriske lægemidler, ordinerer læger normalt brugen af ​​protonpumpehæmmere (PPP) efterfulgt af tæt lægetilsyn. Ved kronisk gastritis forårsaget af begge vil lægen normalt ordinere antibiotika og PPH, som bruges i flere uger.

Det er nogle af symptomerne på kronisk gastritis, som du skal kende. For dig, der ønsker at købe lægemidler til behandling af mavesår, kan du købe dem i ansøgningen gennem service Apotek levering . Du kan også tjekke andre stoffer i appen . I denne applikation kan du levere medicin eller vitaminer til din destination på ikke mere end en time. For at bruge appen du kan Hent appen i App Store eller Google Play.

Læs også:

  • 4 måder at vælge den bedste mad til folk med Mag
  • For at magen ikke længere får tilbagefald, her er tips til at indstille din kost
  • 4 måder at vælge den bedste mad til sår på