At komprimere ansigtet med varmt vand kan helbrede acne?

, Jakarta – Acne er en betændt hudsygdom, fordi olien under huden ikke kan komme ud på grund af tilstoppede porer. Acne kan forekomme i ansigtet, ryggen, armene, skuldrene og nogle gange på de øvre lår eller ryg. Selvom det ikke er farligt, men hovedproblemet med acne er de ar, der er meget svære at fjerne.

Læs også: 5 naturlige ingredienser til behandling af hudsår efter solskoldning

Acne er et hudproblem, der ofte opleves af næsten alle, især teenagere. Dette hudproblem kan påvirke udseendet, især hvis det er ret stort og rødt i farven. Normalt behandles akne ved at påføre aknemedicin, bruge en maske eller bare lade den sidde, indtil den forsvinder. Han sagde, at komprimere ansigtet med varmt vand kan helbrede acne. Er det rigtigt? Her er forklaringen

Ansigtskompres med varmt vand for at helbrede acne

Faktisk kan brug af en ansigtskompress med varmt vand faktisk hjælpe med at lindre acne. En varm kompres virker ved at dampe de åbne porer og lade bumsen tørre bagefter. Denne proces øger også cirkulationen til huden for at fremskynde helingen.

Inden du komprimerer dit ansigt, så glem ikke altid at rense din hud først. Dette vil hjælpe dampen med nemt at komme ind i porerne og arbejde effektivt. Døde hudceller kan tilstoppe hullerne til porer og forhindre talg i at slippe ud.

Nå, dampen frigivet af det varme vand hjælper med at fjerne snavs fra huden. For at gøre det nemmere at forstå, er her trinene til at komprimere ansigtet for at behandle acne:

  • Rens dit ansigt med ansigtssæbe og tør dit ansigt bagefter.

  • Dyp derefter vaskekluden i varmt vand. Sørg for, at vandet har den rigtige temperatur, hverken for koldt eller for varmt.

  • Klem og fold i tredjedele for at fastholde varmen.

  • Placer den på ansigtsområdet og tryk let på det acneudsatte område.

  • Fjern og dup tørt område.

  • Gentag dette trin 1-5 gange. Du kan også komprimere andre områder, hvis det er nødvendigt.

Læs også: 5 enkle måder at forebygge acne på

Du kan anvende denne metode hver dag i et par dage. Undgå at gnide dit ansigt for hårdt, fordi det kan skade dit ansigt, hvilket kan gøre acne værre. Undgå også at klemme bumser, når huden er betændt. Brug ikke en slibende klud, når du komprimerer.

Massér blidt ansigtshuden med fingerspidserne. Ud over kompresser med varmt vand, er der andre tips, du kan gøre for at behandle acne eller forhindre, at acne bliver mere betændt. Her er nogle metoder, du kan gøre:

  • Brug en ansigtsrens, der er mild, såsom parfumefri og skånsom mod huden.

  • Undgå at gøre skrubning når ansigtet har acne

  • Påfør is for at reducere smerte og hævelse. Pak en isterning ind i et håndklæde og påfør den på bumsen i 5-10 minutter.

  • Påfør en salve indeholdende 2 procent benzoylperoxid til bumsen. Normalt er denne salve bredt tilgængelig i apoteker. Benzoyl hjælper med at dræbe acne-fremkaldende bakterier. Undgå at bruge for meget benzoyl, da det kan forårsage irritation.

  • Påfør aldrig tandpasta på bumsområdet. Tandpasta indeholder flere ingredienser, der kan tilstoppe porerne og irritere huden.

  • Undgå at købe acne medicin, der sælges meget online fordi det ikke er bevist sikkert.

Læs også: Myte eller fakta, sæd kan hjælpe med at slippe af med acne

Hvis din acne ikke forsvinder og bliver værre, bør du besøge en bestyrelsescertificeret hudlæge for at hjælpe med at behandle din acne. En hudlæge kan give dig kortikosteroidindsprøjtninger, der arbejder for at rydde op i acne inden for et par timer eller et par dage.

Din hudlæge kan også foreslå behandlinger for at forhindre fremtidige udbrud, såsom retinoider eller antibiotika. Ingen grund til at genere, lav en aftale med en hudlæge på det valgte hospital gennem ansøgningen lige. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store eller Google Play!