Øger rød ingefær virkelig mandlig fertilitet?

, Jakarta - Rød ingefær er kendt som et supplement ved indtagelse sushi, nemlig mad fra Japan, som nu er verdensomspændende og er vellidt af mange mennesker, også i Indonesien. Ikke kun at være en ven af ​​at spise sushi, viser det sig, at rød ingefær har mange sundhedsmæssige fordele. Så er det rigtigt, at indtagelse af rød ingefær kan øge fertiliteten for mænd? Dette er et faktum.

I Indonesien er ingefær selv inkluderet i den type materiale, der er ret let at finde. Ingefær findes almindeligvis i hjemmekøkkener og bruges til at tilføje smag til retter. Rød ingefær forarbejdes også ofte til en drik, der indtages og menes at være effektiv til at opretholde kroppens sundhed, så den ikke let bliver syg.

Læs også: Ja eller nej, spis sushi hver dag

Rød ingefær til mandlig fertilitet

Mandlig fertilitetsproblemer kan være et bekymrende problem. Vi anbefaler, at du regelmæssigt indtager rød ingefær, så mandlig fertilitetsproblemer kan løses. Forskning afslører, at rød ingefær æterisk olie også har en afrodisiakum effekt. Afrodisiakum er et kemisk stof, der kan stimulere seksuel kraft ved at øge og forbedre blodcirkulationen i kroppen. Hvis blodcirkulationen øges, så øges chancerne for blodgennemstrømning i penisområdet også.

Som et resultat kan mænd holde længere til en erektion. Alligevel var afrodisiakumeffekten af ​​rød ingefær æterisk olie stadig mindre end pasak bumi. Ikke kun det, fordelene ved rød ingefær for mandlig fertilitet kan også opstå, fordi dette ene krydderi også indeholder antioxidanter og har androgen aktivitet. Dette får rød ingefær til at øge mængden af ​​hormonet testosteron og derved øge den mandlige fertilitet.

Læs også: Er det rigtigt, at størrelsen af ​​penis påvirker mandlig fertilitet?

Fordele ved rød ingefær til at forhindre fordøjelsesbesvær

Vidste du, at nogle mennesker vælger ikke at spise sushi, fordi denne forarbejdede fisk serveres rå, så de ikke er sikre på dens sikkerhed. Derfor er der altid rød ingefær til rådighed i restauranter, der serverer sushimenuer.

Rød ingefær beskytter fordøjelsessystemet mod bakterier og forhindrer dig derved i fordøjelsesproblemer, såsom mavebesvær. De antibakterielle midler, der findes i ingefær, er i stand til at bekæmpe dårlige bakterier, som f.eks Escherichia coli, Salmonella enteritidis, og Staphylococcus aureus. Spiser du sushi sammen med rød ingefær, kan de bakterier, der stadig er tilbage i sushien, blive ødelagt med det samme.

Ikke nok med det, varmen fra ingefær kan også berolige fordøjelsen. Men hvis symptomerne på fordøjelsesbesvær ikke forsvinder, kan du chatte med lægen kl at få sundhedsløsninger relateret til den tilstand, du oplever.

Rød ingefær kan reducere muskel- og ledsmerter

Ikke kun overvinde problemet med urinsyre, den næste fordel ved rød ingefær er at reducere smerter, der opstår i muskler og led. En undersøgelse udført på sepak takraw-atleter viste, at det at give ingefærekstrakt i 10 dage var i stand til at reducere muskelsmerter hos sepak takraw-atleter.

Læs også: Dette er forskellen mellem fordelene ved rød ingefær og hvid ingefær

Ingefærekstrakt kan også hjælpe med at reducere symptomer på slidgigt, såsom muskelsmerter. Selv undersøgelser siger, at ingefær er mere effektiv til at reducere inflammation i kroppen end ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID'er). Nogle af de aktive komponenter i ingefær er i stand til at reducere leukotriener og prostaglandiner der udløser betændelse, inklusive gingeroler, gingerdion, og zingeron.

Har du et helbredsproblem og har brug for øjeblikkelig lægerådgivning? Brug appen lige! Du kan nemt kontakte en sagkyndig læge via Video/taleopkald og snak, når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hentnu i App Store og Google Play!

Reference:
Oryza. Tilgået 2020. Rød ingefærekstrakt.
Ernæringstidsskrift. Tilgået 2020. Ingefær sundhedsmæssige fordele; effektiv som testosteron booster.