Regelmæssigt forbrug af kencur, det er fordelene for kroppen

, Jakarta - Siden udbruddet af corona-virussen er traditionelle indonesiske urter også blevet en af ​​de varer, som mange mennesker i øjeblikket leder efter. Udover at det menes at styrke kroppens immunsystem, menes urtemedicin også at give gode sundhedsmæssige fordele.

En af de populære urter og ofte drikkes af mange mennesker er urteris kencur. Når det tages regelmæssigt, kan kencur, som er råmaterialet til disse urter, give mange sundhedsmæssige fordele. Kom nu, find ud af det nedenfor.

Kencur eller også kendt under sit latinske navn Kaempferia galangal , er stadig inkluderet i familie ingefær ( Zingiberaceae ). Som vi alle ved, familie Ingefær har længe været brugt i traditionel medicin på grund af dets forskellige sundhedsmæssige fordele. Kencur er heller ikke mindre nærende.

Denne brune plante med gult indre indeholder mange gode sammensætninger af stoffer, herunder stivelse, mineraler, cineol, methylkanilsyre og penta decaan, kanelsyre, borneol, paraeumarin, syre, anisat, alkaloider og mange flere.

Takket være de mange gode ingredienser den har, kan kencur give følgende sundhedsmæssige fordele, når det indtages regelmæssigt:

1. Boost energi

Kencur er meget god til at øge din energi. Kun ved at drikke kogt vand kencur hver aften inden du går i seng, kan du få en frisk og energisk krop næste morgen.

Til din information indeholder mange parfumer i Tibet og Japan dette rhizom, som menes at øge energien og bevidstheden, overvinde træthed og skabe et fredeligt og kontemplativt miljø.

2. Øg appetitten

Det er almindeligt for mange forældre i Indonesien at give urte ris kencur til deres børn. Dette skyldes, at det carminative indhold i kencur menes at øge børns appetit.

3. Reducerer dårligt kolesterol

Urtemedicin fremstillet af kencur kan også stimulere ydeevnen af ​​galde i vores krop. Dette organ spiller en rolle i absorptionen af ​​næringsstoffer og eliminerer toksiner, herunder dårligt kolesterol. Når det tages regelmæssigt, kan du mærke fordelene ved kencur til at sænke kolesterol.

4. Kilde til antioxidanter

Antioxidanter er en af ​​de vigtige ingredienser, som kroppen har brug for for at beskytte sig mod de dårlige virkninger af frie radikaler og vira. Nå, kencur indeholder høj nok antioxidanter. Dette forklarer også fordelene ved kencur, som kan booste dit immunforsvar.

Læs også: Her er, hvordan antioxidanter virker for at forhindre farlige sygdomme

5. God som hostemedicin

Hvis du har en mild hoste, så prøv at overvinde den ved at drikke kencur. Tricket, du bare vasker kencur-roden, skræller den og river den. Læg derefter den revet kencur på et klæde og pres for at få saften. Tilsæt også lidt lime og honning, og drik derefter sammenkogten tre gange om dagen, indtil symptomerne aftager.

Læs også: 4 naturlige ingredienser til at overvinde hoste hos din lille

6. Overvind oppustet mave

Ubehag på grund af flatulens kan også overvindes ved at indtage kencur. Tricket, du kan spise rå kencur, der er blevet vasket med varmt vand. Et andet alternativ er at koge 3 centimeter kencurrod med et glas vand. Indtag kencur to gange om dagen for at forhindre flatulens.

Læs også: Kendt som Jamu, disse er 4 fordele ved Temulawak for sundhed

Nå, det er de sundhedsmæssige fordele ved kencur, som du kan få ved at indtage det hver dag. Ønsker du at købe naturlægemidler indeholdende kencur eller anden medicin, skal du blot bruge applikationen . Gider ikke forlade huset, bliv bestille gennem ansøgningen og din bestilte medicin vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.

Reference:
Tider for sundhedsydelser. Tilgået 2020. Sundhedsmæssige fordele ved aromatisk ingefær.