6 kendetegn ved unge gravide, der ofte ignoreres

, Jakarta - Hvad tænker du så på, når du taler om tegn på graviditet? Nogle mennesker kan nævne kvalme og opkastning, udeblevne menstruationer, ændringer i brysterne (fastere) eller træthed. Disse symptomer opleves ofte af de fleste kvinder i begyndelsen af ​​graviditeten.

Der er dog nogle tegn eller karakteristika ved tidlig graviditet, som sjældent opdages, så de ofte ignoreres af nogle kvinder. Dette symptom er ikke længere et spørgsmål om kvalme og opkastning og deres venner. Vil du vide, hvad der er karakteristika ved tidlig graviditet, som ofte bliver overset af kommende mødre? Her er den fulde anmeldelse.

Læs også: 6 tegn på fødsel, som du skal kende

1. Blødning fra skeden

Nogle kvinder kan tænke på denne tilstand som menstruation, så karakteristikaene ved tidlig graviditet på denne bliver ofte ignoreret. Faktisk kan vaginal blødning (implantationsblødning) være et tidligt tegn på graviditet. Selvom implantationsblødning er ens, er den forskellig fra menstruation.

Ved implantationsblødning er blodet, der kommer ud af skeden, normalt lys og brunt eller lyserødt. Mens blodet under menstruation normalt er mere koncentreret og rødt.

Ifølge eksperter ved US Cleveland Clinic, selvom det kan virke som et dårligt tegn, kan let blødning (implantationsspotting/blødning) være et tegn på, at et embryo er implanteret i din krops livmoderslimhinde. Implantation udføres få dage efter befrugtning.

Denne blødning opstår omkring tidspunktet for din normale menstruation og kan vare fra et par dage til et par uger. Nå, denne pletblødning er det, der får nogle kvinder til at tro, at de lige har haft deres menstruation og ikke er gravide. Faktisk kan disse pletter faktisk markere karakteristikaene for en ung graviditet, der sker.

2. Humørændringer

Et flygtigt humør er et af tegnene på en let graviditet, som ofte overses. Disse symptomer opstår på grund af hormonelle ændringer i kroppen.

Eksempler inkluderer hormonerne østrogen og progesteron. Nå, stigningen i disse to hormoner i de første par uger af graviditeten påvirker hjernens nerveceller, så gravide kvinders humør er nemme at ændre.

Kort sagt kan disse tidlige graviditetskarakteristika gøre moderen irritabel, grædende, angst og kan endda vise symptomer som depression.

Læs også: Forbered disse 3 ting før fødslen af ​​dit lille barn

3. Mere følsom over for lugt

Et andet træk ved tidlig graviditet, som ofte overses af kvinder, er følsomhed over for lugte. Ifølge eksperter ved det nationale sundhedsvæsen (NHS UK), er gravide kvinders lugtesans mere følsom og følsom over for lugte. Denne tilstand kan have en indvirkning på starten af ​​kvalme ( morgen kvalme ).

4. Næse Næse

Blødning fra næsen eller næseblod er andre tegn på tidlig graviditet, som nogle gange overses. Nogle kvinder tror, ​​at denne tilstand er forårsaget af noget andet, ikke graviditet.

Ifølge NHS UK er næseblod ret almindelige under graviditet på grund af hormonelle ændringer. Forhøjede hormonniveauer i den gravide kvindes krop kan gøre næsen tør, hævet og lettere bløde.

Disse næseblod kan være alvorlige eller milde og vare fra et par sekunder til mere end 10 minutter. Hvis næseblødningen ikke stopper, skal du straks søge eller spørge en læge for at få den rigtige behandling. Du kan spørge lægen direkte gennem ansøgningen .

5. Metallisk smag i munden

Mange kvinder siger, at de oplever eller føler en metallisk smag i munden i de tidlige stadier af graviditeten. Denne tilstand kan føles som om du har en bunke mønter i munden. Disse tidlige graviditetskarakteristika opstår normalt, når moderen spiser bestemte fødevarer eller tilfældigt i løbet af dagen.

Læs også: Hvad skal forberedes, før du starter et graviditetsprogram?

6. Acne

Et andet træk ved tidlig graviditet, der ofte overses, er problemet med acne. De fleste kvinder tror, ​​at acne opstår på grund af hudproblemer, for eksempel på grund af luftforurening, sjældent at vaske dit ansigt, ikke rense resterne makeup, og andre ting. Faktisk kan graviditet i nogle tilfælde også udløse forekomsten af ​​acne.

Nå, for mødre, der er under graviditet, kan de tjekke sig selv og barnet i maven til det valgte hospital. I forvejen lavede du en tid hos lægen i appen Så du skal ikke stå i kø, når du kommer på hospitalet. Praktisk, ikke?

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået i 2021. Symptomer på graviditet: Hvad sker der først.
Cleveland Clinic. Fået adgang i 2021. Graviditet: Er jeg gravid?
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Mærkelige tidlige graviditetssymptomer: Hvad skal man vide
Healthline. Tilgået i 2021. Tidlige graviditetssymptomer
National Health Service - Storbritannien. Tilgået i 2021. Tegn og symptomer på graviditet
Forældre. Tilgået i 2021. 23 tips til en sund graviditet.