Nemme måder at øge tilliden på

, Jakarta – Øget selvtillid kan hjælpe dig med at leve et bedre livskvalitet. Tillid er meget vigtigt for daglige og professionelle aktiviteter. Hvis du har selvtillid, er du mere i stand til at gøre alt efter dit potentiale og har lysten til at gøre dit bedste selv under pres.

At have selvtillid kan også fremme en mere positiv holdning. Hvor nemt er det at øge selvtilliden? Her er den fulde anmeldelse!

Læs også: Pas på, disse 5 ting kan påvirke børns selvtillid

Sådan opbygger du selvtillid

Ifølge sundhedsdata offentliggjort af Psykologi i dag, at have lav selvtillid har en tendens til at få en person til altid at bekymre sig om fejl først og frygt for at gentage dem.

At tænke over dette vil få dig til at trække dig tilbage fra nutidens og fremtidens positive muligheder. Så hvordan opbygger du selvtillid?

1. Starter fra stående eller siddende

Der er en positiv effekt af de stående og siddende stillinger, som du gør. Hvis du står og sidder oprejst, sender din krop indirekte positive signaler til alle kroppens celler.

Holdning sender beskeder til hjernen, som faktisk kan ændre, hvordan du har det. Så hvis du vil føle dig stærkere, så sæt dig oprejst, smil eller stå i en "styrkestilling", og disse beskeder vil blive sendt til din hjerne.

2. Mindfulness

Mindfulness vist sig at have betydelige fordele for fysisk og psykisk sundhed. Du kan praktisere mindfulness når som helst og hvor som helst. Du kan prøve det nu ved at følge disse trin:

- Vær opmærksom på selvindsigt ved at observere sig selv og omgivelserne.

- Start med kropsfornemmelser, mærk ben og fødder, mave og bryst, arme, nakke og hoved.

- Vær opmærksom på åndedrættet, der flyder ind og ud og naturlige fornemmelser, som du ofte ikke er opmærksom på.

3. Træn regelmæssigt

Motion har en stærk effekt på selvtilliden. Regelmæssig træning frigiver endorfiner, som igen interagerer med opiatreceptorer i hjernen, hvilket resulterer i en behagelig sindstilstand, og du vil til sidst se dig selv i et mere positivt lys. Når du træner regelmæssigt, vil du ikke kun føle dig bedre fysisk, men du vil også føle dig mere motiveret til at handle på en måde, der opbygger selvtillid.

Læs også: Dette er den psykologiske virkning af børn, som altid bliver lovet gaver

4. Følg processen, risiko og lav fejl

Tillad dig selv at lære, tage risici og begå fejl. Når du træder ud af din komfortzone og starter noget nyt, vil du udvide dine grænser for dig selv. Når det lykkes dig at gennemføre noget, der er uden for din komfortzone, har du indirekte opbygget selvtillid.

5. Sig godt til dig selv

Vær en inspiration for dig selv. Tal gode ting til dig selv, for i sidste ende er du den bedste opmuntring for dig selv. Så er en anden ting, der skal gøres, tøv ikke med at bede andre mennesker om hjælp. Omvendt, hjælp andre, når nogen er i nød.

6. Tro på dig selv

Det er nødvendigt at lytte til input fra dem omkring dig. Lad dog ikke de formidlede input få dine ønsker eller mål til at ændre sig. Hvis du har brug for det rigtige input, er der ikke noget galt i at sikre dig, at du får råd fra de rigtige personer. Glem ikke altid at tro på dig selv, så du kan nå de ønskede mål.

7. Masser af sjove aktiviteter

At gøre ting, der behager dig selv, virker helt fint til at hjælpe dig med at øge din selvtillid. Dette vil få dig til at slippe al den træthed, stress og angst, du føler. På den måde vil du være mere forberedt og sikker på at træde ind i at nå de mål, du ønsker.

Læs også: Tjek 5 nemme måder at gøre børn kloge på fra barndommen

Brug gerne så du får den rigtige måde at opbygge selvtillid på gennem den bedste læge eller psykolog. Ingen grund til at genere, nu kan du Hent gennem App Store og Google Play når som helst og hvor som helst!

Reference:
Forbes. Tilgået i 2021. 10 måder at opbygge tillid på.
TC Nord. Tilgået i 2021. De 12 fordele ved at øge din selvtillid.
Positiv psykologi. Tilgået i 2021. Hvad er selvtillid? + 9 måder at øge det på.