6 måder at overvinde indgroede tånegle

Jakarta – Overvinde indgroede tånegle, hvordan gør man det? Indgroet tånegl eller paronychia er en bakteriel infektion, der opstår mellem hudfolderne og neglen på storetåen. Denne tilstand forårsager smerte, hævelse, rødme og endda pus i den inficerede negl. Selvom det kan helbredes, skal indgroede tånegle behandles for ikke at forårsage komplikationer.

Her er nogle måder at håndtere indgroede tånegle på, som du har brug for at kende:

1. Læg i blød i varmt vand

Før du bruger aktuel medicin, kan du lægge nedgroede negle i blød i varmt vand. Forbered nok varmt vand, bland det med salt, og læg derefter den indgroede finger i blød i 15-30 minutter. Gør det mindst 3 gange om dagen for at reducere smerte og hævelse. Eller du kan også komprimere den indgroede tånegl med varmt vand for at reducere smerte og hævelse.

2. Brug medicin

Til behandling af indgroede tånegle kan du bruge aktuelle lægemidler, der indeholder antibiotika og antiinflammatoriske midler for at minimere infektion og betændelse. Men hvis du blødgør dine negle i varmt vand og bruger aktuel medicin ikke får den indgroede tånegl til at blive bedre, kan du tage smertestillende antibiotika anbefalet af lægen.

3. Påfør olie Te træ

Olie te træ indeholder et antiseptisk middel, der kan hjælpe med at lindre smerter og reducere infektioner forårsaget af indgroede tånegle. Du kan påføre olie te træ, såsom oliven- eller kokosolie på den indgroede tånegl, og dæk den derefter med en gazebind.

4. Brug åbne sko

Hvis du bærer sko, der er for stramme, kan det lægge pres på dine tæer, hvilket kan få neglen til at vokse ind i det omgivende væv. Så når din tånegl er indgroet, skal du have sko på, der er åbne for at give den inficerede fod ekstra plads. Dette kan fremskynde helingen. Glem ikke at dække den indgroede tånegl med et gazebind, når du har åbne sko på.

5. Gå til lægen

Hvis det ikke kontrolleres, kan en negl, der sidder for dybt, forårsage smerte, rødme, hævelse og endda pus. For at behandle det kan du gå til lægen for at hjælpe med at fjerne neglen, der sidder for dybt, eller dræne pus for at hele og reducere spredningen af ​​infektionen. Denne handling skal udføres af en læge med sterilt værktøj, for hvis processen er forkert, vil infektionen sprede sig.

6. Klip regelmæssigt negle

For at forhindre indgroede tånegle igen, skal du regelmæssigt trimme dine negle ordentligt. Når du klipper, skal du starte fra kanten og arbejde dig op til midten af ​​neglen. Klip lige, og undgå at klippe neglene for korte.

Hvis du har klager på dine fødder og hænder, kan du tale med din læge gennem ansøgningen du ved. Du kan kontakte lægen via Video/taleopkald, og Snak at bede om sundhedsråd når som helst og hvor som helst.

Hvis du er nysgerrig efter kolesterolniveauer, blodsukkerniveauer og andet, kan du tjekke gennem applikationen . Det er nemt! Du vælger bare Service Lab indeholdt i ansøgningen , angiv derefter dato og sted for undersøgelsen, så vil laboratoriepersonalet komme for at se dig på det aftalte tidspunkt. Du kan også købe sundhedsprodukter og vitaminer, du har brug for . Du bliver bare bestille via app , og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, HentAnsøgning nu også i App Store og Google Play.