Disse er fordelene ved bueskydning for kroppen

Jakarta - Bueskydning eller bueskydning kan betragtes som en sjov hobby af mange mennesker. Nogle anser denne sport for at være en dyr og prestigefyldt sport. Faktisk, længe før det, var den første bue og pil blevet brugt siden 5000 f.Kr.

Faktisk brugte de fleste af datidens mennesker pile til jagt. Men sammen med tiden, der fortsætter med at udvikle sig, er bueskydning nu blevet en meget populær sport, endda med i OL.

En professionel bueskytte kræver meget styrke og skal kunne fokusere og koncentrere sig, når han skyder, så hans pile kan ramme målet. De fleste mennesker tror, ​​at denne sport er en form for statisk øvelse, men alligevel kræver det meget energi at udføre det.

Læs også: Er det rigtigt, at basketball kan få kroppen til at vokse sig højere?

Faktisk er bueskydning også gavnligt for kroppens sundhed, du ved. Hvad er fordelene? Her er nogle af dem:

  • Hjælper med at forbedre øjen- og håndkoordination

Den største fordel ved bueskydning er, at det forbedrer hånd-øje-koordinationen. At sigte og skyde pile kan også hjælpe med at forbedre fokus. Mens denne koordinering kan forbedres yderligere ved at fortsætte med at øve. Du skal holde din krop i en konstant position, når du skyder pile, og det forbedrer også balancen.

  • Opbyg kropsstyrke

Når du skyder, bruger du alle kroppens komponenter, især dine arme, hænder, bryst og skuldre, og bevarer spændingen i musklerne i et par sekunder, før du slipper pilen. Resultaterne af den aktivitet, du udfører gentagne gange, når bueskydning er det, der hjælper med at udvikle muskler og opbygge kropsstyrke.

Læs også: Årsager til overdreven motion kan forårsage hormonforstyrrelser

  • Øv tålmodighed

Ikke kun fiskeri, det viser sig, at bueskydning også hjælper med at træne tålmodigheden. Denne sport handler faktisk ikke om hastighed, men nøjagtigheden af ​​pile, der sigter mod mål på en ret lang afstand. Nøjagtighed tager tid, og du skal helt sikkert have en masse tålmodighed for at maksimere optagelsesnøjagtigheden.

  • Hjælper med at forbedre fokus og koncentration

En bueskytte bør ikke blive distraheret af distraktioner og skal konsekvent fokusere på at skyde pile. Ikke nok med det, den høje koncentration, der kræves, når man sigter og slipper pile, vil også være nyttig senere, når man står over for situationer med hårdt pres i hverdagen.

  • Hjælp afslapning

Når du slipper en pil og ser den ramme målet, vil du føle en enorm lettelse. Fordelene ved denne ene bueskydning kan hjælpe med at reducere stress og få dig til at føle dig mere afslappet. Selvom det kræver meget fokus og koncentration, er der en dejlig følelse, når du skyder, og du er altid i mål.

Læs også: Overdreven motion kan give søvnløshed, her er grunden

  • En form for motion

På niveau med et løb eller konkurrence vil en bueskytte gå med en bue, der ikke er let nok. Nå, denne aktivitet viser sig at hjælpe med at forbrænde kalorier op til 280 kalorier hver time, hvilket gør bueskydning til den perfekte træningsform. Så selvom det ser stille ud, viser det sig, at kalorierne brugt til denne ene sport er ret store, ikke?

Der skal selvfølgelig en let opvarmning til, før du starter bueskydning for at undgå skader. Ikke overraskende, for bueskydning er inkluderet i kategorien anstrengende træning, selvom det kan udføres af alle. Hvis du føler en usædvanlig klage, mens du gennemgår denne sport, er der ingen grund til bekymring, for du kan straks få den første behandlingsløsning fra lægen gennem ansøgningen. .



Reference:
Socialistisk Sundhedsforening. Tilgået 2020. Hvordan kan bueskydning gavne dit helbred?
Verdens bueskydning. Tilgået 2020. 8 sundhedsmæssige fordele ved bueskydning.