4 tegn på et svagt hjerte, der ofte ignoreres

, Jakarta – At have et sundt hjerte er bestemt alles håb. Der gøres også flere måder for at opretholde hjertesundheden, såsom at træne regelmæssigt og vedtage en sund kost. Imidlertid kan hjertesygdom i sig selv opstå ikke kun på grund af livsstilsforhold, men også genetiske forhold eller arvelige problemer.

Læs også: Usund livsstil, pas på med arvelig hjertesygdom

Hjertesygdomme kan ramme enhver. Uanset hvor ung eller gammel du er, kan alle få hjertesygdomme. Svag hjertesygdom har ikke tegn eller symptomer, der er helt tydelige i begyndelsen. Alligevel har hjertesygdomme stadig genkendelige tegn. Desværre ignoreres mange tidlige tegn på hjertesvaghed ofte af syge, fordi de ikke betragtes som et tegn på alvorlig sygdom.

Her er nogle tegn på et svagt hjerte, som patienter ofte ignorerer:

1. Hyppig hovedpine

Hovedpine er ikke kun forårsaget af træthed eller manglende hvile. Hyppig hovedpine kan tilsyneladende være et tidligt tegn på, at dit hjerte er i problemer. Hovedpine kan være et tegn på, at du har et svagt hjerte.

Hovedpine er et tegn på, at du er frataget den ilt, dit hjerte pumper. Men ikke al hovedpine indikerer et svagt hjerte. Vi anbefaler, at når du føler hovedpine, tager du en pause fra alle aktiviteter og beroliger dit sind. Træk vejret regelmæssigt, så hovedpinen gradvist forbedres.

Det er bedre, hvis hovedpinen fortsætter, tro ikke, at hovedpinen er en triviel smerte. For hovedpine kan også være et tegn på en alvorlig sygdom.

2. Føl dig hurtigt træt og sved

Hvis du ikke laver for meget aktivitet, men føler dig træt hele tiden, kan det være et tegn på, at du har et svagt hjerte. Alligevel er ikke alle trætheds- og svedproblemer problemer med hjertesygdomme.

Når dit hjerte er svagt, kan dit hjerte selvfølgelig ikke pumpe ilt ordentligt. Dette vil selvfølgelig forstyrre funktionen af ​​dine organer. Så bliv ikke overrasket, du vil hurtigt føle dig træt og endda svede for meget.

3. Nedsat koncentration

Når du har et svagt hjerte, er det mulige symptom, der vil opstå i dig, et nedsat koncentrationsniveau. Når indtaget af blodgennemstrømningen til hjernen afbrydes, bliver iltforsyningen til hjernen blokeret. Dette vil gøre det svært for dig at koncentrere dig.

Værre, dit sind kan blive forstyrret på grund af manglende blodgennemstrømning til hjernen på lang sigt. Hvis disse symptomer får lov til at fortsætte, kan hjernen opleve et fald i funktion fra dag til dag. Du bør ikke ignorere disse symptomer.

4. Oplever åndenød

Det mest almindelige symptom på hjertesvigt er åndenød. Åndenød hos mennesker med svagt hjerte ligner næsten astmapatienter. Forskellen er, at personer, der oplever åndenød på grund af astma, normalt er ramt af allergiproblemer, mens svage hjerter ikke er det. Normalt vil mennesker, der har et svagt hjerte, opleve åndenød på grund af træthed eller efter at have udført meget anstrengende aktiviteter.

Læs også: Forebyg hjertesygdomme med disse vaner

Glem ikke at spise sund mad for at holde dit hjerte sundt. Hvis du har klager over dit hjertesundhed, skader det aldrig at kontakte lægen via ansøgningen . Kom nu, Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!