5 sunde snacks, der skal indtages under graviditeten

, Jakarta - Gennemfører mødre og fædre i øjeblikket et graviditetsprogram for at få børn? Af de mange forberedelser til graviditet, der kan gøres, er forberedelse til den kommende fars og mors helbred noget, der skal prioriteres. Kort sagt, både mødre og fædre skal vedtage en sund livsstil for at understøtte graviditetsprogrammets succes.

Tja, fra de mange ting, der kan gøres, er der nogle sunde fødevarer eller snacks, der kan hjælpe med at øge fertiliteten. Vil du vide noget? Følgende er sunde snacks, der skal indtages under graviditetsprogrammet.

Læs også: Vil du have et vellykket graviditetsprogram? Inviter din partner til at gøre dette

1. Folinsyrerige snacks

Folinsyre er en af ​​de sunde snacks, der skal indtages, når moderen gennemgår et graviditetsprogram. Mødre, der tager folinsyre fire uger før graviditeten og otte uger efter graviditeten, kan minimere risikoen for autisme hos barnet helt op til 40 procent. Interessant nok spiller folinsyre også en vigtig rolle i at øge fertiliteten.

Nå, mødre kan få folinsyreindtag gennem flere fødevarer. Blandt dem, nemlig korn, kartofler, spinat, broccoli, nødder til frugter såsom avocado, papaya eller appelsiner.

2. Mejeriprodukter

En anden sund snack til at understøtte graviditetsprogrammet er en mejeribaseret snack. Eksempler er mælk, yoghurt og ost. Tilføjelse af mejeriprodukter til diæten før fordomme er ikke kun gavnligt for knoglesundheden, men har også potentialet til at forbedre reproduktiv sundhed.

Medtag derfor en liste over sunde snacks såsom mælk, yoghurt, ost eller smoothies , på listen over daglige snacks. Den ting at bemærke, bør du indtage fedtfattige eller fedtfri mejeriprodukter. Grunden til, at overvægt påvirker fertiliteten.

Læs også: 7 fødevarer til at forhindre fordøjelsesforstyrrelser hos gravide kvinder

3. Snacks rige på komplekse kulhydrater

Når du kører et graviditetsprogram, prøv at spise snacks lavet af fuldkorn eller dem, der er rige på komplekse kulhydrater. For eksempel fuldkornsbrød eller fuldkornsprodukter. Disse snacks indeholder mange næringsstoffer, der er vigtige for fertiliteten, såsom B-vitaminer, antioxidanter og jern.

4. Snacks indeholdende protein

Ud over de tre ovenstående ting, bør proteinindtaget ikke glemmes, når man gennemgår et graviditetsprogram. Vælg sunde snacks, der er rige på protein såsom ærter eller jordnødder. Bør reducere indtaget af protein, der kommer fra rødt kød.

Alternativt kan du vælge protein fra fisk. Vælg en sund snackmenu, der indeholder laks, tun på dåse eller sardiner. De er en fremragende kilde til DHA og omega-3 fedtsyrer. Disse fisk hjælper med at udvikle barnets nervesystem og reducere risikoen for for tidlig fødsel. Derudover siges animalsk og vegetabilsk protein at øge fertiliteten.

5. Bær

Bær såsom jordbær, hindbær eller blåbær er sunde snacks, der er gode til indtagelse, mens de gennemgår et graviditetsprogram. Denne frugt er rig på antioxidanter, der kan beskytte din krop mod celleskader og celleældning, herunder celler i det reproduktive system.

Læs også: Gravide kvinder, indtag disse 5 fødevarer for at forhindre anæmi

Hvordan er du interesseret i at prøve ovenstående snacks for at øge fertiliteten, mens du gennemgår et graviditetsprogram?

Faktisk er der mange andre sunde fødevarer eller snacks, der kan øge fertiliteten. For flere detaljer kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Derudover kan du også købe vitaminer, så dit daglige vitaminindtag bliver opfyldt gennem applikationen . Meget praktisk, ikke?



Reference:
WebMD. Tilgået i 2021. Folinsyre og graviditet.
Forældre. Tilgået i 2021. Fertilitetsdiæten: Hvad skal man spise, når man prøver at blive gravid
Baby Center. Tilgået i 2021. Sådan spiser du, når du prøver at blive gravid.
Hverdagssundhed. Tilgået i 2021. Fødevarer, der gør dig frugtbar.
Forældre. Tilgået i 2021. 7 fødevarer, der kan hjælpe dig med at blive gravid.