De risici, der opstår for gravide kvinder, der er positive for Corona

Jakarta - Gravide kvinder vil have et lavt immunsystem, hvilket gør dem mere modtagelige for sygdom eller infektion. Midt i den nuværende corona-viruspandemi skal gravide kvinder udmærket vide, hvilke risici der kan opstå for kroppen, når virussen inficerer kroppen.

Læs også: Nye fakta, Corona-virus kan overleve i luften

Corona-virus hos gravide vil vise de samme symptomer som positive mennesker med COVID-19 generelt. Indtil denne artikel blev offentliggjort var der ingen beviser for, at corona-virussen hos gravide kvinder kunne overføre infektion til det foster, de bar. Mødre skal dog forblive på vagt, ja!

Dette er, hvad der sker, når Corona-virussen hos gravide sker

Forskere gennemgår stadig virkningerne af corona-virussen på graviditet, da denne virus spreder sig meget på ret kort tid. Indtil denne artikel blev offentliggjort, er her de fakta, som forskere har fået om forholdet mellem gravide kvinder og COVID-19:

  • Mere alvorlige symptomer

Da gravide kvinder har et lavt immunsystem, kan COVID-19 smitte når som helst. Selvom de generelle symptomer, der opleves, vil være de samme som andre syge, vil gravide kvinder, der allerede har en medfødt sygdom, såsom lungesygdom, astma eller leverskade, have mere alvorlige symptomer.

Corona-virus hos gravide kvinder vil få en række eksisterende sygdomme til at forårsage alvorlige symptomer, som endda fører til komplikationer fra hver sygdom. Dette vækker bestemt overdreven bekymring i betragtning af, at gravide kvinder og fostre vil finde det sværere at komme sig på grund af svag immunitet. Hvis du finder symptomer, skal du straks tjekke dig selv på det nærmeste hospital, ja!

Læs også: Sådan angriber Corona-virussen kroppen

  • For tidlig fødsel

Corona-virus hos gravide forårsager ofte forvirrende nyheder, hvoraf den ene er for tidlig fødsel af fosteret. Selvom det stadig er forvirrende, er fødslen af ​​en for tidligt født baby det første skridt i at forhindre fosteret i at blive inficeret med COVID-19, selvom der indtil nu ikke har været stærke beviser. For tidlig fødsel vil være et medicinsk skridt taget af en læge baseret på nøje overvejelse.

  • Fejl i fosteret

Rapportering fra United States Academy of Obstetrics and Gynecology (ACOG), indtil nu er der stadig ingen kendsgerning, at denne virus er i stand til at krydse placenta. Men i en virkelig hændelse var en mor smittet med corona-virus i stand til at føde en sund og normal baby uden at blive smittet med COVID-19.

  • Inficeret foster

Da det stadig var en epidemi i Wuhan, Kina, blev der fundet et positivt tilfælde af en baby inficeret med COVID-19 30 timer efter fødslen. Selvom det kan være inficeret, fordi det har været uden for livmoderen, kan årsagen til, at babyen er smittet med COVID-19, ikke fastslås. Nogle forskere hævder, at babyer er inficeret på en konventionel måde, som er inficeret gennem spytstænk.

Læs også: Det er det, du skal være opmærksom på, når du isolerer hjemme i forbindelse med Corona-virussen

Baseret på disse fakta er der indtil videre ingen risiko for overførsel af corona-virus fra gravide kvinder til fosteret. Rapportering fra USA's Centers for Disease Control and Prevention (CDC), coronavirus findes ikke i fostervandet hos gravide kvinder. Ikke nok med det, så opdages corona-virus heller ikke i modermælk.

Det betyder, at mødre, der er positive for corona-virussen, er i stand til at amme deres babyer. I denne forbindelse skal mødre også være opmærksomme på at sprøjte spyt på deres babyer. Årsagen er, at selvom modermælk ikke kan være kontamineret med corona-virus, kan dit barn blive smittet med virussen gennem stænk af mors spyt.

Reference:
ACOG. Hentet 2020. Ny Coronavirus 2019 (COVID-19).
CDC. Tilgået 2020. Graviditet og amning.
RCOG. Adgang til 2020.Coronavirusinfektion og graviditet.