Dette er vigtigheden af ​​røde hundevaccinen for børn

, Jakarta - Røde hunde eller også ofte kaldet tyske mæslinger, er en infektionssygdom, der også er forårsaget af en virus. Overførsel sker gennem luften. Hos børn er symptomerne på denne sygdom normalt kun mild feber (med en temperatur på 37,2 grader Celsius) eller endda uden symptomer. Som et resultat går tilstanden ofte ubemærket eller opdaget.

Nogle andre symptomer, der kan findes på grund af røde hunde-infektion, er ondt i halsen, røde pletter på huden, hovedpine, øjensmerter, konjunktivitis og forstørrede lymfeknuder bag ørerne, nakken og sub occipital . Derudover kan børn også opleve kvalme, muskelsmerter og nedsat appetit.

Baseret på undersøgelsesdata over de sidste fem år viser det, at 70 procent af tilfældene af røde hunde forekommer i aldersgruppen under 15 år. I mellemtiden blev det, baseret på data fra Sundhedsministeriet, fra 2010 til 2015 anslået, at der var 23.164 tilfælde af mæslinger og 30.463 tilfælde af røde hunde. Dette tal skønnes at være lavere end det faktiske tal i marken, i betragtning af at der stadig er mange urapporterede tilfælde. Især fra private tjenester og fuldstændigheden af ​​overvågningsrapporter, som stadig er lave.

Røde hunde er farligt for børn og gravide

Røde hunde er let at overføre og rammer for det meste børn. Det, der frygtes fra denne sygdom, er de komplikationer, der opstår. Mæslinger kan forårsage alvorlige komplikationer, såsom lungebetændelse (betændelse i lungerne), encephalitis (betændelse i hjernen), blindhed, underernæring og endda død. I mellemtiden er komplikationer, der kan være forårsaget af røde hunde-infektion, abnormiteter i hjertet og øjnene, høretab og udviklingsforsinkelser. Selv hos gravide kvinder kan røde hunde-infektion forårsage abort, fosterdød og medfødt røde hundesyndrom hos fødte babyer.

Kan ikke helbredes, men kan forebygges

Baseret på data hentet fra det indonesiske sundhedsministerium er Indonesien et af de lande med flest mæslingetilfælde i verden. Siden 2000 er mere end 1 milliard børn i højrisikolande dog blevet immuniseret. Som følge heraf faldt dødsfald som følge af mæslinger i 2012 med 78 procent.

Dette viser, at immunisering kan udføres med det formål at forebygge mæslinger og undgå dets komplikationer. Røde hunde er også et af de folkesundhedsproblemer i Indonesien, der kræver effektiv forebyggelse. Overvågningsdata fra Sundhedsministeriet i Republikken Indonesien for de seneste 5 år viser, at 70 procent af tilfældene af røde hunde forekommer i aldersgruppen under 15 år.

Når man ser den høje forekomst af røde hunde, er røde hundevaccinen vigtig at få til børn. Regeringen har også forsøgt at forebygge ved immunisering mæslinger-røde hunde (MR) alias røde hunde mæslinger. MR-immunisering kan gives til alle børn i alderen 9 måneder, med en alder under 15 år.

Rubella-immunisering udføres ved injektion i en dosis på 0,5 milliliter. Regeringen tilbyder gratis MR-tjenester i august-september 2017 og 2018. Du kan få MR-vaccinationen på skoler, Puskesmas, Posyandu og andre sundhedsfaciliteter.

Røde hunde (tyske mæslinger) har en meget dårlig indvirkning på børn. Hvis du ikke ønsker, at din lille skal opleve det, er der ikke noget galt i at lade ham blive vaccineret i form af MR-vaccinen på det nærmeste sundhedscenter. På den måde er mødre med til at forbedre fremtidige generationers sundhed.

Det er vigtigheden af ​​røde hundevaccinen, som du skal vide. Hvis du stadig er usikker på at give røde hundevaccinen, kan du diskutere det med din læge gennem ansøgningen . Samtale med læge kl kan gøres via Snak eller Stemme/videoopkald når som helst og hvor som helst. Lægens råd kan i praksis accepteres af Hent Ansøgning på Google Play eller App Store lige nu!

Læs også:

  • Alt om røde hunde, du behøver at vide
  • Fakta du skal vide om røde hunde
  • Hvordan man behandler røde hunde hos gravide kvinder