Mænd og kvinder, disse er tips til at holde kønsorganerne rene

, Jakarta – Det er vigtigt at holde kroppen ren, inklusive renligheden omkring de intime organer. Både mænd og kvinder bør vedligeholde kønsorganernes renlighed overhovedet ikke forsømmes. Fordi renlighed af intime organer, der ikke vedligeholdes, kan udløse infektioner, der forårsager sygdom.

Faktisk kan ikke opretholde ordentlig kønshygiejne føre til sundhedsproblemer og forstyrret seksuel aktivitet. Reproduktive områder, der ikke holdes rene, kan udsende en stærk lugt, blive levested for svampe og bakterier og øge risikoen for seksuelt overførte sygdomme.

Hvis det er tilfældet, vil du ikke kun opleve virkningen, men den kan også overføres til din partner. Så hvad er den bedste måde at opretholde renligheden og sundheden for de reproduktive organer korrekt? Her er diskussionen!

Læs også: 3 hudsygdomme, der kan angribe kønsorganerne

Opretholdelse af genital hygiejne for mænd

En måde at holde kønsorganerne sunde på er at holde området rent og tørt. Hos mænd er vejen altid at rense huden i kønsområdet, især efter svømning, badning eller svedtendens. Dette er vigtigt for at forhindre spredning af infektion. Hvis du vil bruge sæbe, skal du vælge en mild eller uparfumeret sæbe for at mindske risikoen for hudirritation. Undgå også at bruge pudder på Mr.P, da det kan give irritation.

For at bevare kønsorganernes renlighed og sundhed skal du desuden sørge for altid at skifte dit undertøj regelmæssigt. Dette er vigtigt for at undgå infektion, irritation og stærke lugte. Derudover skal du vælge undertøj lavet af de bedste stoffer. Undertøj med bomuldsstof er det bedste valg, så kønsorganerne kan "ånde" og kan understøtte daglige aktiviteter ordentligt.

Rengøring af kønsorganerne bør også udføres efter hvert samleje, så organet forbliver sundt. Derudover skal du også undgå seksuel aktivitet, der er ekstrem, for at undgå Mr. P oplever uønsket interferens. Glem ikke altid at bruge kondom eller kondom for at undgå risikoen for seksuelt overførte sygdomme.

Læs også: Dette er grunden til, at kønsområdet skal renses efter vandladning

Holde kønsorganerne rene for kvinder

Hos kvinder er det at holde kønsorganerne tørre, hvad der skal gøres for at undgå spredning af bakterier i skeden. V. Årsagen er, at det intime område har tendens til let at blive vådt af forskellige årsager, herunder svedtendens og vaginalt udflåd.

Miss V, der efterlades våd, kan få bakterier og svampe til at yngle og forårsage ubehagelige lugte i det reproduktive område. Hvis du oplever denne tilstand, skal du sørge for at skifte dit undertøj regelmæssigt for at undgå bakterielle infektioner, der forårsager sygdom.

Når du har menstruation eller menstruation, så sørg også for regelmæssigt at skifte dine bind mindst hver 5-7 time. Fordi hygiejnebind, der ikke bliver skiftet og brugt i lang tid, kan udløse udslæt, dårlig lugt og øge risikoen for infektion.

Sørg også for altid at rense det feminine område efter at have haft sex med en partner. For under seksuel aktivitet kan kropsvæsker og partikler fra kondomer øge risikoen for infektion hos Miss V. For at undgå uønskede ting skal du altid rense intimområdet med mild sæbe og rent vand. Glem ikke altid at vaske og tørre skeden, så bakteriel infektion ikke opstår.

Læs også: Her er 6 rigtige måder at holde Miss V ren på

Hvis du har problemer med dine kønsorganer og har brug for en læges råd, så brug appen lige. Du kan nemt kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference:
NHS. Tilgået 2020. Sådan holder du en penis ren.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Skal du rense din vagina?.