Overvind mavesmerter hurtigt og præcist med dette lægemiddel!

, Jakarta - Ulcus sygdom er altid synonymt med den syges uregelmæssige spisemønster. Gastritis forårsager ofte ulidelige smerter på grund af skader på maveslimhinden. Hvis du nogensinde har følt smerter i den øvre del af maven ledsaget af kvalme, kan det være et tegn på, at du har mavesår.

Halsbrand er en ret almindelig sygdom. Ifølge data udført på flere endoskopicentre er der alene i Indonesien omkring 7000 tilfælde af sår, hvoraf 86,4 procent er funktionel dyspepsi. Selvom det meste halsbrand kan behandles uden behov for at tale med en læge, skal der stadig foretages en lægeundersøgelse, hvis mavesåret fortsætter med at blive efterfulgt af opkastninger, der ikke stopper og i sidste ende får kroppen til at mangle væske. Fordi mavesår, der ikke behandles med det samme, især med alvorlige symptomer som dette, vil forårsage en mere akut risiko og kan komme når som helst.

Som reference er det følgende en liste over typer af mavesårmedicin, der menes at være effektive til at lindre mavesmerterne, som du oplever.

1.Antacida

Antacida er ulcusmedicin, der neutraliserer mavesyre, så de kan bruges til at lindre ulcussymptomer såsom svie i mavehulen, brændende fornemmelse i øverste venstre mave, halsbrand, kvalme og oppustethed. Antacida er let tilgængelige på apoteker eller apoteker uden at kræve en læges recept, fordi de er klassificeret som håndkøbsmedicin. Du kan endda købe det online gennem tjenesten Apotek levering i app ! Du skal dog altid være opmærksom på reglerne for brug, indikationer, kontraindikationer og også bivirkningerne af denne type mavesår.

2.Cimetidin

Den anden type mavesårslægemiddel, der er sikker og effektiv, er Cimetidin. Dette sårlægemiddel tilhører H2-blokkergruppen, som er nyttigt til behandling af mave- og duodenalsår, fordøjelsesbesvær, sure opstød og maveirritation på grund af brugen af ​​antiinflammatoriske lægemidler. ikke-steroider. Formen kan være i form af tabletter eller væsker, som kan tages før eller efter måltider.

3.Lansoprazol

Lansoprazol er en gruppe lægemidler protonpumpehæmmere. Denne type mavesårslægemiddel er i stand til at lindre symptomer på grund af øget mavesyre, såsom: halsbrand, kvalme og ingen appetit. Det virker ved at reducere mængden af ​​syre, der produceres af mavevæggen, så den mave, der har været irriteret eller har haft et sår, kan komme sig. Men husk på, at du kun kan få dette mavesår med en læges recept.

Halsbrand kan faktisk nemt helbredes ved at bruge den mest potente mavesårsmedicin på apoteket. Men mavesår kan angribe dig igen, hvis din kropstilstand ikke er i form, og din mavesyre stiger. Der er mange ting, du kan gøre for at forhindre, at halsbrand gentager sig, herunder:

  • Undgå fødevarer, der kan udløse halsbrand, såsom krydret og sur mad
  • Anvendelse af en almindelig kost
  • Reducer forbruget af koffein og alkoholholdige drikkevarer
  • Stop med at tage ibuprofen eller aspirin
  • Styr stressniveauer

Det er nogenlunde behandlingen af ​​mavesår med medicin, som du kan gøre. For helbredets skyld skal du ikke tøve med altid at drøfte de maveproblemer, du oplever, med en intern medicin. Især hvis du virkelig har tænkt dig at tage ulcusmedicinen ovenfor. Hent Ansøgning på Google Play og App Store for at nyde funktionerne Kontakt læge når du er 24/7 uden stop. Få medicin til dit sår hurtigt, sikkert og komfortabelt med servicen Apotek levering i uden at skulle forlade huset!

LÆS OGSÅ: Når spørgsmål og svar med en læge, giv disse 5 spørgsmål