Nemme måder at overvinde et forstuvet ben

, Jakarta – Motion er en god vane for at opretholde en sund krop. Derfor er alle forpligtet til at gøre det regelmæssigt for at forhindre, at sygdomme nemt angriber. Alligevel er der nogle risici, der kan opstå, når du træner. En af dem er et forstuvet ben.

Denne tilstand opstår på grund af nedsatte muskler og er generelt forårsaget af en fejl i skridt under træning. En person, der har en forstuvning, vil føle hævelse, og ved berøring vil han føle smerte. Med det er det vigtigt at vide, hvordan man hurtigt kommer over en forstuvet fod. Her er en komplet diskussion af dette!

Læs også: Her er førstehjælp til at overvinde forstuvninger

Nogle effektive måder at overvinde benforstuvninger

Vidste du, at forstuvninger og forstuvninger er to forskellige ting? En forstuvning er en lidelse, der opstår på grund af rivning af fibrene i ledbåndet. Denne rift kan forekomme i en lille del af det hele. Forskellen med en forstuvning er, at denne lidelse opstår på grund af en skade forårsaget af at strække musklen ud over dens kapacitet.

Denne lidelse er meget synonym med ankler og knæ, fordi de skal understøtte kroppens vægt. En person, hvis ben forstuvninger vil udvikle hævelse og smerte ved berøring. Jo større hævelse og smerte der opstår, jo mere alvorlig er skaden. Derfor er det vigtigt at finde måder at overvinde forstuvningen, så du kan vende tilbage til dine aktiviteter.

Faktisk kræver lidelser i disse muskler generelt ikke særlig lægehjælp. Du skal bare hvile dine muskler og give det hævede område tid til at hele. Derudover kan flere hjemmebehandlinger udføres for at fremskynde muskelheling. En af de mest effektive måder at reducere muskelspændinger på er RICE-teknikken. Her er implementeringen:

  • (R)est: Hvil de skadede muskler ved at give kroppen tid til at reparere sig selv.

  • (I)ce: Prøv at påføre en ispose dækket med en klud på den beskadigede muskel i 10 til 15 minutter for at hjælpe hævelse og betændelse med at hele hurtigere.

  • (C) kompres: Du kan også bruge en kompressionsbandage til at reducere hævelse. En person, der har en forstuvning, kan bruge stofbind til at vikle rundt om fødderne, anklerne og andre hævede områder.

  • (E)levation: Forhøjelse af det skadede område for at hjælpe kroppen med at reducere hævelse og tillade væske at strømme tilbage ind i hjertet.

Læs også: Sådan behandler du hævelse på grund af forstuvninger

Udover disse metoder kan du også tage medicin for at kontrollere smerten og reducere den smertefulde hævelse eller betændelse. Ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler, såsom ibuprofen og naproxen, kan reducere smerte og betændelse. Alligevel skal du stadig være forsigtig, når du indtager det.

Du kan også spørge lægen fra relateret til, hvordan man overvinder et forstuvet ben. Kommunikation kan nemt udføres når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent appen er nu på App Store eller Google Play

Et andet alternativ, der kan gøres for at lindre smerter på grund af forstuvninger, er at påføre creme eller gel til smertelindring. Udfør smøringen, mens du masserer den blidt, så hævelse er lettere at overvinde. Undgå desuden anstrengende aktiviteter for ikke at belaste benene mere for ikke at støtte kroppen for længe.

Læs også: 5 grunde til hævede ben

Det er nogle måder, man kan gøre for at overvinde forstuvede fødder. Ved at vide dette, kan du nemmere håndtere det, fordi du allerede kender de rigtige skridt at tage. Du bør også være opmærksom på din træningssti, hvis du er vant til at løbe rundt i komplekset for at mindske risikoen for forstuvninger.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Hvad skal du vide om muskelbelastning
Mayo Clinic. Tilgået i 2020. Forstuvet ankel