Kan badning om natten forårsage gigt?

, Jakarta - Kan du lide at tage et bad om natten? Det vil smage meget frisk, ikke? Især efter arbejde fra løbeaktiviteter uden for huset hele dagen. Er det rigtigt, at badning om natten kan forårsage gigtsygdomme?

Sundhedseksperter forklarer, at kold luft og koldt vand er de vigtigste faktorer, der kan forårsage gigtsygdomme. For personer med gigtsygdomme er det tilrådeligt at undgå at bade om natten. Men hvis du vil i bad om natten, bør du bruge varmt vand.

Kolde temperaturer kan få kapslen i leddet til at krympe. Denne tilstand forårsager smerte hos mennesker med gigt. Gigt er en sygdom, der forårsager betændelse, som derefter forårsager smerter, stivhed og hævelse i leddene. Denne sygdom er forårsaget af en autoimmun lidelse. Hænder, håndled, fødder og knæ er dele af kroppen, der ofte er ramt af gigtsygdomme.

Hvad er symptomerne på reumatisk sygdom?

Gigtsygdom viser symptomer på ledsmerter og stivhed, der bliver værre om morgenen efter at være vågnet eller efter at have siddet i længere tid. Stivhed forbedres normalt med bevægelse. Symptomer på denne gigtsygdom har en tendens til at forsvinde og opstå.

Andre symptomer omfatter træthed, kløe i øjnene med en brændende fornemmelse, sår på fødderne, nedsat appetit, følelsesløshed i huden på fodsålerne og prikken, trykken, feber, røde led, smerter og hævelser.

Hvordan er reumatisk sygdomsforebyggelse?

  • Regelmæssig motion

Det første du kan gøre for at forebygge gigt er at træne regelmæssigt. Træn regelmæssigt, for det vil ikke kun gøre dig sund for dit hjerte, men vil også gøre dine knogler beskyttet mod gigtanfald.

  • Forbrug af grøntsager og frugter

Grøntsager og frugt kan være en af ​​de fødevarer, der forarbejdes uden kemikalier og er særdeles velegnet til at forebygge gigt. Selvom du kombinerer forbruget af forskellige frugter og grøntsager, menes dette at kunne lindre din gigtsygdom.

  • Bare drik vand

Du kan også varmt anbefales at indtage vand, for hvis nok vand vil hjælpe med dannelsen af ​​70 procent af brusk i leddene. Derudover kan denne vane hjælpe med at smøre knoglerne, så de ikke gnider mod hinanden.

  • Lav stræk

Udstrækning vurderes også at kunne øge arbejde og ledstyrke. Sørg dog også for at varme op først, inden du strækker dig. Udstrækning uden opvarmning forværrer leddenes arbejde og øger muskelspændingen.

  • Til fods

Du kan lave en lille øvelse, der går barfodet. Du kan gøre det 2 gange om ugen, så det kan være med til at forbedre muskelarbejdet i ben og led.

Denne sygdom rammer 1-5 procent af voksne på verdensplan og er mere almindelig hos mennesker i alderen 20-40 år. Kvinder har en indikation på 2-3 gange at lide af gigt end mænd. Hvis du eller dine nærmeste har ovenstående symptomer og ønsker at diskutere direkte med en sagkyndig læge, kan du diskutere via Chat, tale/videoopkald i app .

Ikke nok med det, så kan du også købe medicin med Inter-Apotekertjenesten fra . Så du behøver ikke besvære at gå ud af huset og stå i kø for at købe medicin. Medicinen vil blive leveret til dit hjem inden for en time. Kom nu, Hent Ansøgning nu!

Læs også:

  • 5 gigtafholdende fødevarer, du bør kende
  • Disse er 5 årsager til gigt i en ung alder
  • Gigt føles forstyrrende? Kun yoga