At spise en masse agurk kan hjælpe med at sænke højt blodtryk?

Jakarta - Sænkning af forhøjet blodtryk behøver ikke kun at ske gennem medicinsk medicin. Tilsyneladende kan agurker også bruges til at behandle denne tilstand. Agurker kan forarbejdes til agurkejuice eller is for at hjælpe med at sænke blodtrykket. Hvad tror du, agurk har med hypertension at gøre?

Tilsyneladende indeholder agurker mange næringsstoffer, der er nødvendige for mennesker med hypertension. Nysgerrig, hvordan agurker arbejder for at sænke blodtrykket? Tjek hans anmeldelse nedenfor.

Læs også: Højt blodtryk truer sundheden, her er beviserne

På grund af kaliums privilegier En af de faktorer, der forårsager forhøjet blodtryk, nemlig for meget indtag af salt (natrium) og for lidt kalium i vores kost. Vær forsigtig, for højt saltindhold kan binde meget vand. Denne tilstand kan få blodvolumen til at stige.

Så hvad har det med agurker at gøre? Agurker indeholder meget kalium. Dette stof er en elektrolyt, der hjælper med at regulere mængden af ​​natrium (indhold i salt), der tilbageholdes af nyrerne. Med andre ord er kalium ansvarlig for at kontrollere ens blodtryk.

Ikke nok med det, agurker er også rige på C-vitamin, kalium og antioxidanter, såsom carotenoider og tocopheroler. Disse næringsstoffer er nødvendige af kroppen for at kontrollere eller sænke blodtrykket.

Derudover er der også interessante undersøgelser, som vi kan se om agurker og forhøjet blodtryk. Hendes studier kom fra Fakultetet for Sygepleje, Airlangga University. Denne undersøgelse har til formål at analysere effekten af ​​agurkejuice på blodtryksreguleringen. Så hvad med resultaterne?

Tilsyneladende har indtagelse af agurkejuice en effekt på blodtryksreguleringen ved essentiel hypertension. For at få gavn af agurk bør agurkjuice gives i den bedste dosis, der kan reducere blodtryksniveauet. Portionen er 2x200 g/dag til behandling og regulering af blodtryksniveauer. Der skal dog stadig foretages yderligere undersøgelser for at få mere præcise resultater.

Læs også: 7 typer fødevarer, folk med hypertension bør undgå

Pas på, Silently Killing

Ifølge forskning i American Heart Association lider flere og flere raske mennesker nu af hypertension uden at være klar over det. Nå, eksperter kalder denne tilstand som maskeret hypertension. Som navnet antyder, når en person får sit blodtryk kontrolleret af en læge, kan han have et stabilt blodtryk.

På andre tidspunkter kan hans blodtryk dog stige i vejret, for eksempel om natten. Interessant nok opleves risikoen for uopdaget hypertension ofte af unge mennesker, især mænd.

At tale om hypertensionssymptomer er det samme som at tale om en række klager. Det, der skal understreges, er de fleste mennesker ikke klar over, at de har hypertension. Denne tilstand er kun kendt, når de laver en blodtrykskontrol på et sundhedscenter.

Læs også: Overvind højt blodtryk med disse 5 frugter

Nå, denne tilstand får eksperter hos WHO til at kalde højt blodtryk for "den stille morder". Så hvad er symptomerne på hypertension, som patienter generelt oplever?

I de fleste tilfælde vil personer med hypertension opleve hovedpine, især om morgenen. Symptomerne på hypertension er dog ikke kun det. Her er en forklaring ifølge eksperter fra WHO og National Institutes of Health - MedlinePlus.

  • Kvalme og opkast.
  • Forvirring.
  • Sløret syn (synsproblemer).
  • Næseblod.
  • Brystsmerter.
  • Ører ringer.
  • Træthed.
  • Uregelmæssig hjerterytme.
  • Bekymre.
  • Muskelrystelser.

Vil du vide mere om problemet ovenfor? Eller har andre helbredsproblemer? Du kan virkelig spørge lægen direkte gennem ansøgningen. Gennem funktionerne Chat og Voice/Video Call kan du chatte med ekspertlæger uden at skulle forlade huset. Kom nu, download applikationen nu i App Store og Google Play!

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. 7 fordele ved agurkevand: Hold dig hydreret og sund.
National Institutes of Health - MedlinePlus. Tilgået januar 2020. Højt blodtryk - voksne.
Universitas Airlangga - Det Sygeplejefaglige Fakultet. Åbnet 2020. Agurkjuice sænker blodtrykket på patient med essentiel hypertension.