6 ting du skal kigge efter, før du adopterer en hund

, Jakarta - At adoptere en hund tager en lang forpligtelse. For som ethvert forhold er det muligt for ejeren og hunden at være venner for livet. Denne forpligtelse til hundadoption omfatter hengivenhed, opfyldelse af kæledyrshundes behov, til at give et behageligt rum.

Inden man beslutter sig for at adoptere en hund fra dyrehandel eller adopter en herreløs hund, så sørg for, at engagement, tid, rum og fuld kærlighed til hunden allerede er i dig. Hvis du er i tvivl, er her nogle ting, du skal overveje, før du adopterer en hund:

Læs også: 4 effektive måder at forebygge hundelopper på

1. Hunde har brug for deres ejers tid og opmærksomhed

Hunde er sociale dyr, og de vil gerne være sammen med deres ejere hele tiden. Selvom det ikke betyder, at du skal være sammen med ham 24/7, betyder det, at du skal planlægge tid til at gå og fodre hunden, inden du går på arbejde. Selv efter arbejde, planlæg at give ham mad og lege med ham hele natten.

Desuden, hvis vedtagelsen af ​​hvalpe, skal de fjernes hvert par timer. Kan du lave denne aktivitet? Selv voksne hunde skal ud hver 8. time eller deromkring.

2. Hver aktivitet skal planlægges

Hundeejere vil finde det svært at være spontan eller improviseret på nogen planer efter at have ejet en hund. For eksempel, hvis du var i stand til at tage på en improviseret ferie, før du fik din hund, eller forlade huset i et par dage, så kan dette ikke lade sig gøre efter at have adopteret hunden.

Du bliver nødt til at planlægge og finde en hundepasser eller dagplejer, eller måske tage din hund med dig, uanset hvor du går. Naturligvis ønsker hunde ikke at være alene hele dagen.

3. Hunde kan leve 10-20 år

Tænk også langsigtet. Hvad er din livsplan, og hvad vil der ske med din hund sammen med din livsplan? Når du bliver gift, vil din partner så kunne lide hunde? Du kan til enhver tid også få børn, er det sikkert for små børn? Sørg for at finde en familievenlig hund, selvom du ikke har børn endnu.

Læs også: Vær opmærksom, disse er de 4 farer ved hundespyt for helbredet

4. Hundepleje koster meget

Husk dog, at du skal købe hundefoder, dyrlægepleje, vacciner, hundepleje, købe legetøj, sørge for træning og meget mere. Der er stadig uventede omkostninger ved at holde hund.

5. Vær tålmodig og forvent det værste

Hunde har brug for tid til at vænne sig til et nyt hjem. Forvent ikke, at når du adopterer en hund, bliver den straks venner med dig. Det vil tage mindst 3 måneder (eller mere), før hunden føler sig godt tilpas og stoler på dig som sin ejer.

6. Udvid forskning

En anden ting, der ikke er mindre vigtig, er at lave research som en form for forberedelse, før du endelig adopterer en hund. Starter fra shelter eller dyrehandel hvor du vil adoptere, hvilken type hund du ønsker at adoptere, kravene til adoption, bostedets parathed, til hvordan den rutinemæssige pasning er derhjemme.

Læs også: Dette er vigtigheden af ​​at invitere hunde til motion

Husk, at adoption af en hund har mange fordele, men det kræver også en masse forberedelse og pleje. At adoptere en hund er som at opdrage et barn. Hunde har brug for deres ejere, og som ejere skal de sørge for alt, hvad en hund har brug for. Sørg for, at du er klar til at forpligte dig til mindst 15 år, for det ville være uretfærdigt over for hunden, hvis det viser sig, at du ikke er det.

Du kan også finde oplysninger om hundepleje ved at diskutere med din dyrlæge gennem appen . Hvis din yndlingshund er syg, kan du også købe veterinærreceptpligtig medicin gennem applikationen . Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!

Reference:
Petfinder. Fået adgang i 2021. Ting at overveje, før du adopterer en hund
Redningshunde. Fået adgang i 2021. 18 ting, du skal vide, før du adopterer en hund