Er det rigtigt, at fuldblodsblod kan helbrede diabetes?

, Jakarta - Diabetes er en sygdom, der opstår på grund af høje niveauer af glukose i blodet. Denne lidelse opstår, når kroppen har svært ved at optage glukoseindholdet, hvilket forårsager forstyrrelser i kroppens organer. Diabetes er en livslang lidelse og er i øjeblikket uhelbredelig. Derfor er det nødvendigt at begrænse maden, så glukose i blodet forbliver normalt.

Alligevel bliver der lavet mange alternative behandlinger for at gøre diabetes bedre. En sådan behandling er blodakupunktur, som udføres med en punktering for at bløde. Men er det rigtigt, at blodakupunktur alternativ medicin kan gøre diabetes, der opstår til det bedre?

Læs også: Metformin er et lægemiddel mod diabetes, det er det du skal vide

Blodakupressur kan ikke helbrede diabetes

Blodakupunktur er en traditionel medicin til behandling af forskellige sygdomme. Denne metode menes af nogle at være effektiv til at gøre diabetes, der angriber bedre. Denne metode fjerner lidt blod fra det område af kroppen, der ofte forårsager interferens. Når blodet kommer ud, føler mange mennesker, at deres kroppe er sundere.

Alligevel havde den udførte blodakupunktur ikke gyldig evidens for dens effektivitet til at overvinde helbredsproblemer. Al medicin skal have bestemte regler om indikationer og bivirkninger, der kan opstå, når behandlingsteknikken udføres. Gyldig bevis er nødvendig, så farlige sygdomme behandlet med denne metode virkelig ikke forårsager bivirkninger eller endda bliver værre.

Mange mennesker stoler på udtalelser fra flere personer uden at kende de risici, der kan opstå i fremtiden. Faktisk kan man ikke lege med behandlingen af ​​kroniske sygdomme. Det er ikke umuligt, at der opstår endnu mere alvorlige lidelser eller komplikationer, når man laver alternativ medicin. Nogle gange får de billigere omkostninger nogle mennesker til at vove at prøve blodakupunkturbehandling.

Derudover skal du også stille spørgsmålstegn ved renheden af ​​de brugte værktøjer. Totok-blod er lavet for at fjerne snavset blod ved hjælp af en nål eller kniv. Hvis det ikke bliver renset ordentligt, er det muligt, at der kommer snavs fra blodet ind i kroppen. Nogle af risiciene for infektionssygdomme, der kan opstå, omfatter hiv/aids, hepatitis og andre.

Nogle mennesker, der har flere blodrelaterede tilstande, såsom blodkoagulationsforstyrrelser, hæmofili eller tager blodfortyndende medicin, tager ikke blodakupunkturbehandling. En person, der lider af denne lidelse, kan hans krop finde det svært at stoppe blødningen, der kommer ud, så der kommer en masse blod ud af kroppen. Når dette sker, kan du opleve et betydeligt fald i mængden af ​​blod i din krop, hvilket kan forårsage andre farer.

For at du får klarere information om dette, kan du tage en snak med lægen kl . Med denne applikation kan du spørge lægen når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent appen lige nu!

Læs også: Dette er grunden til, at diabetes er en livslang sygdom

Sund livsstil for diabetikere

Faktisk kan du gøre din diabetessygdom bedre ved at gøre nogle gode vaner derhjemme. Med disse flere måder kan du holde blodsukkerniveauet i kroppen normalt. Således kan nogle af de farlige komplikationer, der kan opstå, forebygges. Her er nogle gode vaner, du kan gøre:

  1. Tabe sig

At tabe sig kan sænke blodsukkerniveauet, så diabetessygdomme bliver bedre. Prøv at tabe omkring 5 til 10 procent af din kropsvægt for at mærke forskellen. Tricket er at kontrollere portionen og typen af ​​mad, der indtages.

  1. Spis sund mad

Sørg for at spise sundere fødevarer ved at vælge fødevarer med færre kalorier og mindre mættet fedt. Du kan spise flere grøntsager og frugter, samt fødevarer rige på fiber. På den måde forbliver sukkerniveauet i kroppen på et normalt niveau.

  1. Træner

Træning kan også holde mennesker med diabetes sunde. Prøv at gøre mindst 30 til 60 minutter hver dag i ugen. Fysisk aktivitet kan reducere blodsukkerniveauet.

Læs også: Behandling for diabetikere, der oplever paronyki

Det er en komplet diskussion om blodakupunktur, der tilsyneladende ikke kan behandle diabetes. Når du vælger alternativ medicin, er det meget vigtigt at kende nogle af de risici, der kan opstå. Mange mennesker ser kun resultaterne af behandlingen uden at kende de bivirkninger, der kan opstå efterfølgende.

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået i 2020. Type 2-diabetes.
WebMD. Tilgået i 2020. Understanding Diabetes -- Diagnose and Treatment.