Farerne ved gadgetafhængighed til Millennials

, Jakarta – Sammen med udviklingen af ​​teknologi, gadgets nu er det blevet mere sofistikeret. Du kan gøre mange ting med bare denne ene lille elektroniske enhed. På grund af det bærer næsten alle, især tusindårige børn, altid gadgets hvor og hvor de går. Tag et kig, er du et af nutidens afhængige børn? gadgets? Vær forsigtig, dette er indvirkningen på sundheden.

Gadgets Det er virkelig et meget nyttigt værktøj og gør det lettere for os at udføre daglige aktiviteter. Mange ting kan klares igennem gadgetslige fra at læse bøger, se film, browsing, foretage økonomiske transaktioner, bestille mad, lege og meget mere. På grund af det kan næsten alle ikke gå en eneste dag uden nogen gadgets i nærheden. Afhængighedssyndrom gadgets Dette kaldes nomofobi, som kommer fra udtrykket "ingen-mobil-telefon-fobi". Faktisk påvirker dette syndrom mange mennesker med forskellige baggrunde og aldre. Men den gruppe, der er mest berørt af dette nomofobi-syndrom, er tusindårige børn, der virkelig kan lide og altid vil have det sjovt opdateringer med de nyeste ting.

Symptomer på gadgetafhængighed

Mange mennesker indser ikke, at de har nomofobi-syndrom, også kendt som afhængighed gadgets. Graden af ​​afhængighed varierer fra person til person. Startende fra milde tilstande til ret alvorlige. Her er nogle tegn på afhængighed gadgets ting at bemærke:

  • Når du er afhængig gadgets, vil du straks søge gadgets når du åbner øjnene om morgenen.
  • Du kan ikke komme igennem dagen uden at bruge gadgets.
  • Du vil føle stor angst, hvis batteriet smartphone allerede meget lav eller endda død.
  • Du vil altid gerne tjekke gadgets-mu hvert 5. minut.
  • Du holder altid gadgets-mu når du laver en aktivitet, uanset om det er at spise, gå, endda gå på toilettet.

Hvis mindst 3 af de 5 punkter ovenfor præcist beskriver din nuværende situation, så har du været udsat for nomofobi syndrom.

Effekter af gadgetafhængighed

Undervurder ikke afhængighedssyndrom gadgets Dette skyldes, at denne vane kan have en dårlig indvirkning på helbredet:

1. Øjenlidelser

Øjne, der for ofte bruges til at stirre på gadgetskærmen, bliver tørre og føles varme. Hvis afhængig gadgets Hvis dette bliver stående for længe, ​​kan øjnene blive trætte, føles ubehagelige, røde, og der opstår synsforstyrrelser, såsom sløret syn, øget øjenminus og så videre.

2. Forstyrrer søvnmønstre

Et af kendetegnene ved et afhængigt barn gadgets kan ikke stoppe med at spille gadgets, selv langt ud på natten. Spil gadgets det kan forårsage afhængighed, der vil gøre det svært for dig at stoppe. Til sidst vil dine søvntimer blive forstyrret, selvom du efterlades for længe, ​​kan du lide af søvnløshed. Hvis den søvn, som kroppen har brug for, ikke bliver opfyldt, så kan forskellige sygdomme og helbredsproblemer nemt angribe dig.

3. Holdning Så bøjet

Afhængigt barn gadgets ubevidst sænker ofte nakken for at se gadgets-hans. Når nakken læner sig frem og kigger ned, mens du spiller gadgets, øges belastningen af ​​nakke og rygsøjle, fordi de skal understøtte hovedets vægt, hvilket kan forårsage nakke- og rygsmerter. Hvis det efterlades for længe, ​​vil det have en indflydelse på din bøjede kropsholdning.

4. Afbrydelse af undersøgelse

For jeg kan ikke stoppe med at spille gadgets, vil læringsaktiviteterne for børn, der har dette nomofobisyndrom, normalt blive forstyrret. Det meste af tiden bruges til at spille gadgets og han havde svært ved at koncentrere sig, mens han studerede i skolen, så hans præstationer i skolen til sidst faldt.

5.Fedme

Spiller for meget gadgets gøre en person mindre fysisk aktiv. Dette er stærkt forbundet med fedmetilstande.

6. Mangel på socialisering

Har du nogensinde hørt udtrykket "gadgets nærmer sig det, der er langt væk, og fjerner det, der er nært”? Faktisk afhængighed gadgets fordi millennials kun ønsker at kommunikere gennem apps snak som findes i gadgets og tilbageholdende med at socialisere med folk omkring ham. Som et resultat er venskaber og endda familieforhold anstrengt på grund af gadgets.

Så hvis du begynder at føle dig afhængig gadgets, prøv at overvinde det med det samme ved at lære at fokusere på andre nyttige aktiviteter udover at spille gadgets, såsom at chatte ofte med venner eller familie, studere og dyrke motion. Du kan også spørge din læge om helbredsråd gennem ansøgningen . I , kan du kontakte lægen via Snak og Stemme/videoopkald. Du kan også købe medicin eller sundhedsvitaminer hos . Det er meget nemt, bare bliv bestille via appen og din ordre bliver leveret indenfor en time. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play.

Reference:
Meget godt Familie. Fået adgang i 2021. De skadelige virkninger af for meget skærmtid for børn