Det får du, når du spiser fuldkornsbrød

, Jakarta - Generelt foretrækker folk, at hvidt brød indtages. Faktisk indeholder brunt hvedebrød flere fibre og anses også for at være sundere. Dette brød er også velegnet til indtagelse af dig, der er på diæt.

At starte dagen med morgenmad med fuldkornsbrød er det rigtige valg. Fuldkornsbrød har nok næringsstoffer til din krops behov og hjælper med at øge sukkerniveauet i kroppen. Dens høje fiberindhold forhindrer dig også i at overspise i løbet af dagen. Nogle af de andre fordele ved at spise fuldkornsbrød, nemlig:

Læs også: Er det rigtigt, at hvedebrød er sundere, når mavesyren stiger?

  1. Forbedre afføring

Brød med hovedingrediensen af ​​hvede er en god kilde til fibre for kroppen. Næringsstofferne i det virker ved at øge afføringen ved at blødgøre afføringen, så det er lettere at passere gennem tarmene. Hvedebrød hjælper også med at helbrede irritation i fordøjelseskanalen på grund af øget mavesyre.

Til ernæringsbehov om dagen har mænd brug for 38 gram fibre og kvinder har brug for 25 gram. Tilføj gradvist fuldkornsbrød til din kost, fordi for mange fibre kan få din mave til at blive oppustet.

  1. Forebyg hjertesygdomme

Forskning fra US National Library of Medicine National Institutes of Health afsløret, kan regelmæssigt forbrug af hvede reducere risikoen slag . Gennem denne undersøgelse havde en person, der spiste hvede, en 14 procent lavere risiko for at udvikle havre slag end dem, der spiser lidt eller intet.

Årsagen er, at de forbindelser, der er indeholdt i hvede, såsom fibre, vitamin K og antioxidanter, arbejder på at reducere triggere slag .

  1. Tabe sig

Fuldkornsbrød kan tabe sig er sandt. At spise fuldkornsbrød til morgenmad eller frokost får din mave til at føles mæt og reducerer din appetit. Det skyldes, at højkornsbrød er rigt på fibre, hvilket er omkring 3 gram sammenlignet med almindeligt hvidt brød, som kun indeholder 0,5 gram fibre.

Læs også: Det rigtige kostprogram til dig, der har travlt

ifølge Journal of Clinical Nutrition i 2003 havde kvinder, der spiste fuldkornsbrød, 49 procent lavere risiko for at tage på i vægt sammenlignet med dem, der kun spiste hvidt brød.

Ikke kun det, fordelene ved fuldkornsbrød, hvis det indtages regelmæssigt, kan også reducere risikoen for type 2-diabetes, fedme og nogle typer kræft. Du kan servere den med et æg og grøntsager i stedet for at bruge smør eller sød marmelade, som er høj i kalorier og fedt.

Læs også: Hvorfor er sund mad nogle gange ikke godt?

Få fordelene ved fuldkornsbrød eller andre fødevarer fra forskellige betroede læger og ernæringseksperter i applikationen som er klar til at besvare alle dine helbredsproblemer når som helst og hvor som helst.

Derudover kan du få medicin eller sundhedsvitaminer, som kan bestilles igennem smartphone og ankom på kun en time uden at skulle besvære at forlade huset eller stå i lange køer på apoteket.

Reference:

Healthline. Tilgået 2020. 9 sundhedsmæssige fordele ved at spise fuldkorn.

Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Er brød sundt, eller skal jeg undgå det?.

US National Library of Medicine National Institutes of Health. Tilgået i 2020. Sammenhæng mellem fuldkornsindtagelse og slagtilfælderisiko: bevis fra en meta-analyse.

American Journal of Clinical Nutrition. Tilgået 2020. Fuldkorns- og fiberindtag og forekomsten af ​​type 2-diabetes.