Hobbyen med at udveksle par, her er 4 fakta om Swingers seksuelle fantasi

, Jakarta - En mand i Yogyakarta er mistænkt for seksuel chikane. Handlingen udføres under dække af forskning vedr swinger . Semester swinger bruges til seksuel aktivitet udført af udveksling af partnere alias svinge. I dette tilfælde tillader en person sin partner at have sex med andre mennesker.

I denne sag, der i øjeblikket er viral, siges seksuel chikane at blive udført gennem sociale medier. Gerningsmænd kontakter ofte potentielle ofre og spørger eller fortæller om swinger . Ved at lancere forskellige kilder sagde en række eksperter, at det, manden gjorde, blev kategoriseret som en seksuel fantasi. For at være mere klar, se diskussionen vedr swinger i denne artikel!

Læs også: 5 seksuelle lidelser, du skal kende

Swinger-fakta og deres indvirkning på forhold

Der er nogle fakta vedr swinger Det du skal vide inkluderer:

1.Definition og formål

swinger ofte omtalt som en måde at "opfriske" forholdet, normalt gøres dette af ægtepar. Generelt, swinger betyder at tillade partnere at udveksle eller have intime forhold til andre mennesker. Det siger nogle eksperter dog swinger det er mere sandsynligt at skade og ødelægge relationer end at styrke dem.

2. Seksuel fantasi

I sagen, der lige nu er viral, er gerningsmanden mistænkt for at lave en historie swinger som en seksuel fantasi. Han udtrykte dette gennem en video, der indeholdt tilståelser og undskyldninger, som var blevet uploadet af gerningsmændene på internettet. swinger indikerer, at en person kan fantasere om at have seksuelle forhold til en anden end sin partner, og normalt er kun én person ikke tilstrækkelig.

Læs også: Medicinsk forklaring på seksuel fetichisme

3. Utilfreds med din partner

En person siges at være en gerningsmand swinger fordi de ikke er tilfredse med deres egen partner, eller ikke er tilfredse med kun én partner. Altså gerningsmanden swinger higer efter intime forhold til andre mennesker uden for forholdet eller ægteskabet, der bliver vævet.

4. Risiko for sygdom

Ganske enkelt, swinger kan tolkes som handlingen med hyppigt at udveksle partnere. Nå, dette kan faktisk øge risikoen for at overføre seksuelt overførte sygdomme. Som det er kendt, kan det at have sex med mere end én person øge risikoen for at få hiv, herpes og andre seksuelt overførte sygdomme.

Selvom nogle tænker swinger som en måde at genopfriske forholdet på, kan ikke alle være enige i det. Seksuel fantasi betragtes stadig som tabu. alias er ikke almindeligt gjort. swinger at forbedre relationer er ikke for alle.

Læs også: Sådan forhindrer du seksuel chikane, mens du ser en koncert

I stedet for at gøre forholdet stærkere, har dette potentiale til at skade tillid og intimitet i husstanden. Jalousi, tab af tillid, selv tab af interesse for at have sex igen med en partner kan ske.

Hvis det er tilfældet, kan det bekræftes swinger mere tilbøjelige til at forårsage splittelse end gavn. Derudover kan seksuelle fantasier, der får lov til at fortsætte og udføres overdrevent, føre til afvigelser eller abnormiteter. Dette kan også åbne mulighed for kriminelle handlinger på grund af ønsket om at opfylde eksisterende ønsker og fantasier.

Hvis du føler, at du har overdrevne seksuelle fantasier og begynder at få brug for ekspertråd, så prøv at kontakte en psykolog eller psykiater på appen . Det er nemmere at kontakte en ekspert via Videoer / Taleopkald og Snak . Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Reference
Bravo. Hentet 2020. Kan swinging redde et ægteskab som dette celeb-par påstår? Hvorfor en sexekspert siger ja
Psykologi i dag. Hentet 2020. Swingers: Mentalt sundere end monogame jævnaldrende
Madamenoire. Tilgået 2020. Almindelige årsager til, at folk bliver swingere
Huffpost. Tilgået 2020. Når det kommer til sex, er det ikke alle, der bør komme i gang med tingene.
spole. Tilgået i 2020. Fakta om seksuel chikane under dække af Swinger Research i Yogyakarta.