Modstandsbåndsfunktion til hjemmetræning

“Selvom det ser simpelt og meget enkelt ud, faktisk Modstandsbånd har forskellige fordele for kroppen. Modstandsbåndets funktion handler ikke kun om muskelstyrke. Dette elastiske 'bånd' kan også bruges til at træne kroppens fleksibilitet og mobilitet."

, Jakarta – Træt af at bruge håndvægte, vægtstænger eller løbebånd at træne derhjemme? Nå, alternativt kan du bruge modstandsbånd som sportshjælp, mens du er hjemme. Fungere modstandsbånd dette er ret forskelligt. Værktøjer, der ser enkle ud, styrker ikke kun muskelmassen.

Så ved du, hvad funktionerne eller funktionerne er? modstandsbånd for kroppen?

Læs også: Det er 4 ting, du skal være opmærksom på, når du træner om natten

Styrker musklerne op til

modstandsbånd kan se lille og enkel ud. Den kraft, som værktøjet har, kan dog 'snige' på kroppen. Kun med dette enkle værktøj kan få forskellige fordele for kroppen. Nå, her er nogle funktioner modstandsbånd interessant at vide.

1. Træn muskelstyrke

Fungere modstandsbånd kan træne næsten alle muskelgrupper i kroppen. Til dig, der ønsker at gøre musklerne udfordrede, så brug modstandsbånd bred og tyk. Type modstandsbånd det bliver sværere at strække, så det kræver mere ekstra styrke.

I mellemtiden modstandsbånd som er tynd og let kan let strækkes. Du kan bruge modstandsbånd Denne type er til træning af små muskelgrupper. Eksempler inkluderer triceps, biceps og rygmuskler (med øvelser som overhead triceps extension).

2. Træn fleksibilitet

Udover at styrke musklerne er funktionen modstandsbånd kan bruges til at træne fleksibilitet. I bund og grund alle slags modstandsbånd god til post-workout stretching, samt før-workout mobilitetstræning.

Normalt er vi begrænset af niveauet af fleksibilitet og bevægelsesområde, som kroppen har under udstrækning. Nogle gange har vi endda brug for andre mennesker til at lægge pres på musklerne, når de strækker for effektive resultater.

I stedet kan du bruge dette elastiske 'bånd' til at hjælpe med at strække og udvide dit bevægelsesområde, samt at lægge pres på. For eksempel som udstrækning baglår ligge ned.

Læs også: 7 effektive måder at overvinde doven træning

3. Som Killer Supersets

En anden måde at få øvelsen til at føles sværere uden at tage på i vægt er at kombinere supersæt, eller gå fra den ene øvelse til den næste uden at hvile.

Nå, du kan bruge modstandsbånd dette som morder supersæt når valget af træningsudstyr derhjemme er meget begrænset. Træn den samme muskel i rækkefølge i supersæt hjælper først med at slappe af dine muskler og får dem til at føle, at de arbejder hårdere.

4. Bevægelsen er mere varieret

Fungere modstandsbånd andre er alsidige. Mens håndvægte eller vægtstænger giver tunge løft, har de ikke den samme alsidighed modstandsbånd. Med modstandsbånd Du kan udføre en række forskellige bevægelser, hvilket måske ikke er muligt med håndvægte eller vægtstænger.

Der er forskellige interessante bevægelser, du kan gøre med modstandsbånd. Eksempel perky cheeks dødløft, kick butt extension, resisted booty bridge, eller de mest almindelige træk som side trin squats.

Læs også: At udføre fysisk aktivitet rutinemæssigt forebygger fedme hos unge

Nå, det er nogle funktioner modstandsbånd som du kan få, mens du træner derhjemme. Kom nu, motioner regelmæssigt, så dit immunsystem bliver bedre midt i COVID-19-pandemien.

For at gøre dit immunforsvar stærkere kan du også købe kosttilskud eller vitaminer for at booste dit immunforsvar ved hjælp af appen . Uden besværet med at forlade huset, kan du købe det når som helst og hvor som helst. Praktisk, ikke?

Reference:
Rigtig god pasform. Tilgået i 2021. Fordele ved modstandsbånd til styrketræning
SELV. Tilgået i 2021. 5 fordele ved modstandsbånd, der gjorde mig fra skeptiker til troende.
FORMER. Tilgået i 2021. Fordelene ved modstandsbånd vil få dig til at overveje, om du overhovedet har brug for vægte