Sund kost med kalorieunderskud, her er forklaringen

, Jakarta – Hvis du vil forsøge at tabe dig, skal du vide om et kalorieunderskud. Når du indtager færre kalorier end det antal kalorier, du forbrænder, skaber du en tilstand af kalorieunderskud eller det, man kalder et energiunderskud.

Kalorie er en enhed af energi. Kalorierne i maden giver dig energi i form af varme, så din krop kan fungere, selv når du hviler. Det samlede antal kalorier du forbrænder hver dag kaldes dit samlede daglige energiforbrug eller det samlede daglige energiforbrug (TDEE). TDEE-beregninger inkluderer:

  • Kalorier forbrændt gennem træning såvel som ikke-motionsbevægelser.
  • Kalorier forbrændt under fordøjelsen.
  • De kalorier du forbrænder for at opretholde grundlæggende kropsfunktioner, såsom vejrtrækning og blodcirkulation.

For at finde ud af, hvor mange kalorier din krop skal bruge for at udføre grundlæggende funktioner, kan du estimere dit hvilestofskifte eller hvilestofskifte (RMR) dig. Når du kender din RMR, kan du bruge en lommeregner til at estimere dit samlede daglige energiforbrug. Du kan også få det tjekket i et laboratorium eller helseklub.

Læs også: Hvad er mere kraftfuldt: Keto-diæt eller fedtfattig diæt?

Lær kalorieunderskuddet og dets fordele ved vægttab at kende

Mange mennesker indtager flere kalorier, end de har brug for hver dag. Hvis du konsekvent indtager flere kalorier, end din krop har brug for, vil de overskydende kalorier blive lagret som fedt.

Så hvordan taber man ekstra fedt og taber sig? Tricket er at skabe et kalorieunderskud. Dette energiunderskud opstår, når du spiser mindre i løbet af dagen. Når din krop ikke får de kalorier, den skal bruge til at udføre alle de funktioner, den har brug for, skaber du et kalorieunderskud.

Når du er i kalorieunderskud, får din krop sin energi eller brændstof fra lagret fedt, som er ekstra fedt, der er på dine hofter eller lår, på din mave og over hele din krop. Når din krop forbrænder fedt til energi, vil du tabe dig.

Læs også: Gør dig ikke altid fed, fedt kan hjælpe på kosten

Så nemt som det lyder, at skabe et kalorieunderskud for at tabe sig, kæmper mange diætister med processen. Faktisk kræver en diæt med et kalorieunderskud konsistens, fordi den ikke er nem at følge.

Du skal skabe en vis mængde energiunderskud for at tabe dig. Forskere vurderer, at du skal skabe et kalorieunderskud på 3500 kalorier om ugen for at tabe 0,45 kg fedt. Det er meget, ikke?

Hvor stort det end kan virke, kan det ugentlige energiunderskud dog opdeles i daglige underskud, så du nemmere kan tabe dig. Opretter du et kalorieunderskud på 500 kalorier om dagen, vil du opnå et samlet underskud på 3500 kalorier om ugen.

Sådan diæter du med et kalorieunderskud

Så hvordan skaber du et underskud på 500 kalorier om dagen? Du behøver ikke sulte dig selv med populære slankekure eller juice detoxes. Faktisk er der tre sunde måder at skabe et kalorieunderskud til vægttab på:

  • Reducer madportioner

Hvis du reducerer mængden af ​​mad, reducerer mellemmåltider og vælger mad med lavt kalorieindhold til hvert måltid, så bliver antallet af kalorier, der kommer ind i din krop, mindre hver dag. Hvis du reducerer dit kalorieindtag endnu mere, vil du skabe et stort kalorieunderskud til vægttab.

Læs også: Tjek kalorierne i dine yndlingssnacks, der er supersamle

  • Aktiv på farten

Antallet af kalorier din krop har brug for hver dag afhænger af dit aktivitetsniveau. Dette inkluderer de sportsgrene, du dyrker hver dag, såvel som ikke-sportslige aktiviteter.

Hvis du øger antallet af kalorier, din krop har brug for, ved at bevæge dig rundt og træne regelmæssigt, men stadig indtage det samme antal kalorier fra mad, kan du skabe et kalorieunderskud.

  • Kombiner kost og motion

Diæter, der har succes med at tabe sig, er dem, der kombinerer kost og motion. Det betyder, at de kan spise 250 færre kalorier hver dag og derefter gå rask i 60 minutter for at forbrænde yderligere 250 kalorier.

Som et resultat vil de opnå et kalorieunderskud på 500 kalorier. Hvis du også gør dette hver dag, vil du nå et underskud på 3500 kalorier til vægttab.

Det er lige meget, hvilken vej du vælger at skabe et energiunderskud, for alle har forskellige måder. Men hvis du opretter et kalorieunderskud på en regelmæssig basis, kan du tabe dig, som du vil.

Du kan også diskutere kost med lægen gennem ansøgningen , du ved. Kom nu, Hent Ansøgning nu.

Reference:
Meget godt. Tilgået 2020. Kalorieunderskud for at tabe sig.