Fuldfør åbning under fødslen, kend bredden af ​​babyens fødselskanal

"Normal fødsel er processen, hvor en baby bliver født gennem skeden. Før fødslen begynder, vil denne tilstand generelt begynde med sammentrækninger af livmodermuskel efterfulgt af gradvis åbning af livmoderhalsen eller livmoderhalsen. Når livmoderhalsen er fuldt udvidet, vil livmoderhalsen normalt udvides med 10 centimeter."

Jakarta - At føde er det øjeblik, som gravide kvinder har ventet på. Udover økonomisk, er der også behov for fysisk og psykisk parathed inden fødselsforløbet. Derfor vil der være en del forberedelse fra parrets side inden fødselsforløbet, herunder valg af normal leveringsmetode eller cæsar.

Hvis moderen vælger den normale metode, vil der være flere stadier af åbning, som moderen oplever. Hvad er åbningsstadierne under normal levering? Kom nu, se mere i denne artikel!

Læs også: Hvad du bør vide, hvis du har en normal levering

Dette er processen med åbning og bredde af fødselskanalen normalt

Normal fødsel er den proces, hvorved et barn fødes gennem skeden. Normalt vil normal fødsel forekomme ved 38-42 ugers graviditet. Før fødslen begynder, vil denne tilstand generelt begynde med sammentrækninger af livmodermuskel efterfulgt af gradvis åbning af livmoderhalsen eller livmoderhalsen.

Følgende er stadierne i fødselsprocessen og bredden af ​​fødselskanalen, som barnet har brug for:

1. Første fase

Det første trin i den normale leveringsproces vil blive kategoriseret i to dele, nemlig den latente og den aktive fase. Den latente fase vil mærkes anderledes af moderen, især hvis hun skal føde for første gang. Normalt vil denne fase få mange mødre til at vente. I den latente fase har veerne ikke kunnet mærkes regelmæssigt. I denne fase vil der normalt være mange mødre, der venter derhjemme og laver forskellige forberedelser.

Den anden fase i den første fase er den aktive fase. Normalt er den aktive fase karakteriseret ved sammentrækninger, der begynder at føles stærke og regelmæssige. Normalt har der på dette stadium været flere stadier af åbning af fødselskanalen. Generelt vil halsen på livmoderen eller livmoderhalsen udvides med 5-6 centimeter i denne fase. Mor skulle også gøre sig klar på hospitalet for at vente på næste etape.

2. Anden fase

Den første etape vil blive afsluttet, indtil åbningen er fuldført. Generelt, når livmoderhalsen er helt åbnet, vil den udvide sig til 10 centimeter, og det betyder, at barnet er klar til at blive født. Den anden fase slutter, efter at barnet er født. Generelt vil tidspunktet for anden fase være forskelligt for hver kvinde.

3.TTredje etape

Selvom barnet er født, er moderen stadig i gang med at uddrive moderkagen. Normalt vil denne fase blive afsluttet inden for 5-30 minutter.

Det er nogle af de trin, der er nødvendige for en normal levering. Du kan også spørge din fødselslæge direkte for at finde ud af, hvilke forberedelser der skal laves. Kom nu, Hent nu gennem App Store eller Google Play!

Læs også : Udfør normal levering, forbered disse 8 ting

Normal arbejdsforberedelse

Hvis du ønsker at fødslen skal forløbe normalt, skal du selvfølgelig have god forberedelse. Glem ikke at gøre nogle af disse forberedelser, så fødslen går glat:

  1. Lav let motion, såsom graviditetsmotion, gåture eller svømning. Dette gøres for at styrke bækkenmusklerne, når der skubbes under veer.
  2. Glem ikke at spise sund mad, så kroppen får de næringsstoffer og vitaminer, den har brug for.
  3. Glem ikke at lære arbejdsteknikker, såsom fødselstegn, skubbeteknikker, til vejrtrækningsteknikker, der skal udføres under veer.
  4. Mødre skal også forberede sig mentalt på at bevare roen i forhold til fødslen. Mødre kan lave afspændingsteknikker, meditation eller yoga specielt til graviditet.
  5. Gør sjove ting, så denne tilstand ikke får moderen til at blive stresset og angst.

Læs også: Det unikke fødselsritual fra forskellige dele af verden

Det er de ting, der skal gøres for at forberede den normale levering, der vil blive gennemført. Glem ikke altid at tjekke med din fødselslæge, så moderens og fosterets helbredstilstand er i optimal tilstand.



Reference:
Healthline forældreskab. Hentet 2021. Cervix Dilatation Chart: The Staged of Labor.