Skal vide, dette er grunden til, at skæl kan give hårtab

, Jakarta - Skæl er det mest almindelige hårproblem og kan opleves af alle. Næsten alle har oplevet dette problem, og heldigvis, takket være den rigtige behandling både naturligt og brugen af ​​visse shampooprodukter og selvfølgelig disciplin, er skæl let tabt.

Men dem, der har skælproblemer, oplever normalt hårtab. Så hvordan kan skæl være årsagen til hårtab? Tjek følgende anmeldelse!

Skæl er karakteriseret ved forekomsten af ​​kløe og forekomsten af ​​hvide flager eller pletter på hovedbunden. Overdreven eller utilstrækkelig brug af shampoo kan forårsage skæl, fordi hovedbunden producerer olie.

På grund af høje niveauer af olie i hovedbunden, der forårsager udseendet af hudbetændelse udløst af svampe Malassezia spp . Denne svamp er lipofil, så mikromiljøet med højt olieindhold fremmer dens vækst.

Læs også: 5 årsager til skæl

Skæl, der ikke håndteres korrekt, kan forårsage hårtab. Derfor, hvis du ønsker at håndtere hårtab, bør du først tage fat på problemet med skæl. I mellemtiden, ifølge en grund til, at skæl ofte er forbundet med hårtab, forårsager skæl irritation og kløe i hovedbunden.

Mennesker med automatisk skæl ridser oftere deres hovedbund for at håndtere kløen. At ridse hovedbunden, der gøres ofte, kan få hårrødderne til at blive svage, så det bliver årsagen til hårtab.

Skæl kan være en årsag til hårtab, fordi når håret er fyldt med hvide pletter, får det hårsækkene til at lukke sig. Når hårsækkene er fyldt med skæl, kan nyt hår ikke vokse, det er det, der forårsager hårtab.

Læs også: Hyppigt udskiftning af shampoo er en risiko for skæl?

Overvinde skæl og hårtab

Problemet med skæl har en indvirkning på hårets sundhed og udseende. Der er dog ingen grund til bekymring, fordi følgende tips kan hjælpe med at overvinde disse hårproblemer:

  • Brug en shampoo mod skæl. Adskillige typer shampoo er blevet formuleret til at bekæmpe skæl. Du kan vælge en shampoo mod skæl, der indeholder salicylsyre, ketoconazol, pyrithionzink eller selensulfid, fordi disse ingredienser hjælper med at dræbe bakterier, der forårsager skæl. Du skal dog stoppe med at bruge denne specielle shampoo, hvis din hovedbunds tilstand er begyndt at blive bedre.

  • Holder hovedbunden fugtig. Fugt i hovedbunden har stor indflydelse på problemet med skæl. Hold så meget som muligt hovedbunden fugtig ved regelmæssigt at bruge balsam eller massere den med naturlige ingredienser.

  • Undgå produkter, der irriterer og skader dit hår. Nogle mennesker har følsom hovedbund, så det frarådes at bruge bestemte hårfarver eller hårplejeprodukter. Disse produkter indeholder en masse kemikalier, alkohol, konserveringsmidler og parfume, der udtørrer hovedbunden. Hvis den ikke kontrolleres, udløser brugen dermatitis i hovedbunden og forårsager alvorlig skæl.

Læs også: 8 sunde fødevarer for at undgå skaldethed

Håndter straks skæl, som er årsagen til hårtab, da dette kan føre til skaldethed. Så hvis du har klager over dit hår, så tøv ikke med at tale med din læge . Du kan bruge appen at tale med en læge når som helst og hvor som helst via chat og tale/videoopkald. Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning i App Store eller Google Play!