Skoldkopper Ar forstyrrer udseendet, her er hvordan du slipper af med det

, Jakarta - Skoldkopper er en sygdom, der ofte forekommer hos børn. Denne sygdom er forårsaget af en virusinfektion og er meget smitsom hos en person, der aldrig har haft den. Når dette sker, mærker man ofte en uudholdelig kløe på huden. Derudover kan skoldkopper også efterlade ar på huden.

Mange mennesker klager over skoldkoppemærker på huden, fordi det kan forstyrre udseendet. Dette kan nedsætte selvtilliden, især hvis den optræder i en tydeligt synlig kropsdel. Flere måder kan gøres for at fjerne ar fra skoldkopper. Her er nogle måder!

Læs også: Pockmarked hud fra skoldkopper, overvind på denne måde

Nogle effektive måder at slippe af med skoldkopper ar

Skoldkopper er forårsaget af en meget smitsom virus, der trænger ind i kroppen. Denne sygdom opstår generelt kun én gang i livet. Men en langvarig dårlig effekt forårsaget af skoldkopper er de ar, der dannes. Disse ar kan dannes, når den syge kradser det eksisterende udslæt.

Når du ridser skoldkoppeblærerne på grund af den kløe, det forårsager, kan det forårsage skade. Når huden er beskadiget af et dybt sår, vil kroppen forsøge at producere tykkere væv for at forsøge at reparere det. Dette er også kendt som arvæv. Her er nogle måder at slippe af med skoldkopper ar:

  1. Brug af Retinol Creme

Du kan bruge retinol creme som en måde at slippe af med skoldkopper ar, der er opstået. Retinol er et derivat af vitamin A, der kan øge produktionen af ​​kollagen i huden. Den er i stand til at gøre huden glattere og blødere og fjerne skoldkoppemærker på huden. Prøv at påføre cremen regelmæssigt hver dag, indtil arrene er helt væk.

Hvis du ønsker at få direkte rådgivning fra professionelle medicinske eksperter, læger fra kan hjælpe med at besvare spørgsmål om, hvordan man slipper af med skoldkopper-ar. Det er nemt, du behøver bare Hent Ansøgning i smartphone som bruges til at få fuldstændig sundhedsadgang!

Læs også: 4 måder at pleje dit ansigt efter at have fået skoldkopper

  1. Eksfoliering

En anden ting, du kan gøre for at slippe af med skoldkopper-ar, er eksfolieringsmetoden. Med denne metode er du i stand til at fjerne gamle og døde hudceller, så ru væv og ar kan fjernes. Metoden til eksfoliering kan være mekanisk eller kemisk.

Mekaniske metoder der kan bruges er ansigtsscrubs og pimpsten som kan bruges til at fjerne døde hudceller. Så kan brugen af ​​kemikalier såsom salver og lotioner trække cellerne fra den gamle hud for at gro ny hud, så arrene forsvinder.

  1. Fyldstoffer

Filler metoder er inkluderet i medicinske behandlinger, der kan gøres som en effektiv måde at slippe af med skoldkopper ar. Dette gøres ved at tilføje form til det bløde væv i det berørte hudområde. Fyldstoffer er mere effektive til ar med en forsænket form. Lægen vil injicere et bestemt stof for at udfylde fordybningen. Du vil sandsynligvis genbehandle hver 6. måned.

Læs også: Hvorfor er skoldkopper værre, hvis det opstår hos voksne?

Det er nogle måder, der kan anvendes til at slippe af med skoldkopper ar på kropsdele. Ved at gøre disse få ting, håber man, at arrene hurtigt kan forsvinde, så de kan øge din selvtillid. Til sidst bliver alt relateret til livet mere positivt.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Bedste behandlinger til fjernelse af skoldkopper-ar.
Healthline. Tilgået 2020. Hvilke behandlinger falmer eller fjerner skoldkopper-ar?