Genkend 7 hundekropssprog du skal kende

Jakarta - Hunde kan også kaldes menneskevenner på grund af deres følelsesmæssige nærhed. De tos indre nærhed gør, at hunde frit kan vise udtryk over for mennesker. Hunde har en række udtryk, når de er truede, glade eller bange. Det er dog ikke ualmindeligt, at hunde viser udtryk, der er svære at forudsige. Nå, denne hunds udtryk eller kropssprog er en måde at forstå hundens tilstand på.

Mange lægfolk er forvirrede, når de har direkte med hunde at gøre. Faktisk kan det varmt anbefales at bevare en mental tilstand og altid være rolig, når man har direkte med hunde at gøre. Dette vil give hunden et sikkert signal. Men hvis du er bange og ubeslutsom, kan hunden blive aggressiv, fordi den føler sig truet. Kom nu, identificer nogle hunde kropssprog, som du har brug for at kende, når du har direkte med disse dyr at gøre:

Læs også: Fordele ved hunde som kæledyr

1. Hunde er i alarmberedskab

Når hunden er opmærksom, vil dens ører bevæge sig fremad, dens øjne forstørres, stå lidt på tæerne, og dens mund vil være lukket. Disse ting indikerer, om hunden har mistanke om og opdager noget.

2. Hunde er sikre at nærme sig

Hvis en hund er sikker at nærme sig, vil den løfte ørerne, løfte hovedet, åbne munden lidt, stikke tungen ud, sænke halen og stå afslappet.

3. Hunde føler sig bange

Hvis en hund føler sig bange, vil den vende ørerne tilbage, pupillerne udvides, sænke kroppen langsomt og stikke halen mellem bagbenene.

Læs også: At holde dyr, her er fordelene for mental sundhed

4. Hunde føler sig glade

Når hunden er glad, ser hans pupiller udvidede ud, munden er åben, mens han stikker tungen ud. Den vil også hæve halen og logre med den. Hvis din hund viser dette kropssprog, kan du lege med ham.

5. Hunde føler sig stressede og stressede

Hvis din hund føler sig stresset og stresset, vil den pege ørerne tilbage med sine pupiller udvidede. Ikke nok med det, han vil placere sin krop lidt lavere, med en hale, der ser slap og slap ud.

6. Hunde er for spændte

Hvis hunden er for ophidset, vil den vise den med ørerne pegende fremad, grinende tænder, åben mund, også stående stiv med halen oppe. Vær forsigtig, hvis du vil henvende dig til ham, ja. Årsagen er, at hunde med kropssprog som dette føler sig aggressive og selvsikre.

7. Hunde føler sig ængstelige

Hvis din hund føler sig angst, vil den placere sine ører tilbage. Ikke nok med det, han vil få øjenkontakt, der ser kort og forvirret ud, han slikker også ofte sit eget ansigt, hæver den ene fod, også logrer med halen i en lidt sænket stilling.

Læs også: Her er hvordan hunde udtrykker tristhed

Det er nogle hunde kropssprog, som du har brug for at kende. Men hvis din hund altid er svag, har nedsat appetit, har feber og endda har diarré, skal du straks tale med din dyrlæge på appen , Ja. Årsagen er, at nogle af disse tegn indikerer, om din hund har visse helbredsproblemer. Så undervurder det ikke, og håndter det på den rigtige måde, okay?

Reference:
Aspcapro.org. Tilgået i 2021. 7 tips om hundes kropssprog.
akc.org. Hentet i 2021. Sådan læser du hundens kropssprog.