Kencur-indhold, der er gavnligt for sundheden

Jakarta – Kencur, en plante, der har et latinsk navn Kaempferia galanga L Det er meget brugt som ingrediens i urtemedicin og som smagsforstærker i madlavning. Denne plante dyrkes bredt i tropiske og subtropiske klimaer, især i Asien, såsom Indonesien, Indien, Bangladesh, Thailand og Malaysia.

Læs også: Forskellige naturlægemidler til kvinder

Kemiske ingredienser og forbindelser i Kencur

Kencur indeholder mange stoffer og kemiske forbindelser, der er gavnlige for sundheden. Blandt dem er stivelse, mineraler, cineol, methylkanylsyre, penta decaan, kanelsyre, ethylester, borneol, camphen, paraeumarin, anissyre, alkaloider og gummier. p-methoxycinnamat-typen er hovedbestanddelen af ​​kencur.

Kend de forskellige fordele ved Kencur

Udover at være en smagsforstærker til mad, er her de sundhedsmæssige fordele ved kencur:

  • behandle sygdom, såsom hypertension, gigt, hoste, hovedpine, tandpine, mavesår, brystsmerter, mavesmerter, til betændelse i tumoren. Kencur kan indtages til behandling af søvnforstyrrelser, stress og angstlidelser.

  • Forebygger karies. Kencur er antimikrobiel til at hæmme væksten af ​​bakterier Lactobacillus acidophilus i kroppen. Hvis de får lov til at formere sig, forårsager disse bakterier huller i tænderne, såsom caries.

  • Øg appetitten. Denne fordel mærkes af mange børn. Det er ikke underligt, at mange børn kan lide at spise kencur-ris, som er forarbejdet urtemedicin bestående af en blanding af kencur, ris, brun farin og tamarind.

  • Fordelene ved kencur for huden. Denne plante har anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, så den kan bruges til at behandle hudproblemer. Disse omfatter kontrol af overskydende olieproduktion på ansigtets hud, opstramning af huden, heling af sår og behandling af acne i ansigtet.

Læs også: Kendt som Jamu, disse er 4 fordele ved Temulawak for sundhed

Forskellen på kencur, ingefær og gurkemeje

Ikke alle kan se forskel på kencur, ingefær og gurkemeje. For de af jer, der har svært ved at skelne mellem de tre planter, kender forskellene mellem følgende kencur, ingefær og gurkemeje:

  • Form. Der er karakteristika af kencur, ingefær og gurkemeje. Normalt er kencur brun eller lysegul. Formen er lidt rund og kort. I mellemtiden er gurkemeje lang, og ingefær ligner en menneskelig finger.

  • Blad. Kencur planter har omkring 2-4 blade, formen har en tendens til at være bred rund. I mellemtiden er gurkemejeblade omkring 308 tråde med en størrelse på omkring 70 centimeter (cm). Mens ingefær er finnet og ret kort.

  • Blomst. I kencur er blomsterne hvide og udstyret med 4 kroner. Blomster understøttes af stængler, der ikke er for lange. Mens blomsterformen på gurkemeje er let lilla med en ret lille størrelse. Ligeledes med ingefærplanten er dens størrelse ret bred og ret stor med en rød farve.

  • Smag. Duften af ​​kencur er meget stærk sammenlignet med ingefær og gurkemeje. Der er en bitter, krydret og varm fornemmelse, hvis du indtager kencur. Den dominerende krydrede smag kan findes i ingefær. I mellemtiden smager gurkemeje sødt og ikke krydret, når det spises.

Læs også: 5 fordele ved hvid gurkemeje for sundheden

Det er indholdet og fordelene ved kencur for sundheden. Hvis du har helbredsproblemer, så tøv ikke med at tale med en specialist. Uden at skulle stå i kø, kan du nu straks bestille tid hos en læge på det valgte hospital her. Du kan også spørge og svare lægen med Hent Ansøgning via Spørg en læge-funktionen.