Hvorfor snyder kvinder? Dette er videnskabens ord

Jakarta - Dybest set ønsker intet par en affære. Men hvis dette stadig er tilfældet, ifølge eksperter, er hovedfaktoren simpelthen "mætning!" Hmm, At bevare en partners troskab er svært, let at sige, men svært at gøre. Så om hvilke mere, kvinder eller mænd, der ofte glider ind i utroskabens verden?

Nå, ifølge undersøgelsens resultater Gift Sex Undersøgelse 2013 fra iVillage er mænd mere tilbøjelige til at være utro i deres ægteskaber end kvinder. Antallet af mænd, der var utro, nåede op på 28 procent. I mellemtiden er kvinder, der hævder at være utro, kun 13 procent. Det betyder, at kvinder også har potentialet til at være deres partnere utro.

Læs også: 7 tegn på en snydpartner

Se bare på dramaet mellem forholdet mellem den berømte kunstner Julia Roberts og sin mand, Daniel Moder. Før hun mødte Daniel, var Julia i et forhold med Benjamin Brat. Som et resultat forlod Julia Benjamin og afgav et løfte om "liv og død" med Daniel. Tja, fanget i endnu en romantik, spekulerer jeg på, hvad var grunden til, at Julia vendte sig væk?

I Journal of Sex Research, De fleste mænd snyder på grund af mangel på kærlighed. Nå, det er ikke kun deres skyld, men kvinder kan også få den kærlighed til at falme. Her er grunden til, at kvinder snyder i videnskabens øjne.

1. Hævn

Årsagen til denne ene utro kvinde lyder "grusom", men det er faktum. Ifølge psykolog og forfatter Dr Seths kærlighedsrecept, Mænd har det kognitive til at være loyale ligesom kvinder. Det forhindrer dog ikke kvinder i at lege "ild". Ifølge eksperten er der nogle kvinder, der får lyst til at hævne sig, hvis deres partner er dem utro. Årsagen er, i kvinders øjne, at snyd er en måde at udligne.

Læs også: En forklaring på hvorfor snyd er en sygdom, der er svær at helbrede

2. Uopfyldt sexønske

Kedsomhed i et forhold er nogle gange uundgåelig. Herunder kedsomhed i seksuallivet. Årsagen til, at kvinder er utro, kan også skyldes seksuelle forhold, der ikke er så varme, som de plejede at være. Nå, det er det, der kan få kvinder til at lede efter andre måder at tilfredsstille deres ønsker på.

Eksperter siger, nogle gange snyder kvinder, fordi de ikke føler spontaniteten i deres kærlighedsforhold. Seksuel kedsomhed kan være en manifestation af det. Desuden kan koner, hvis alder stadig er i begyndelsen af ​​20'erne, ifølge eksperter føre til utroskab ligesom mænd. For eksempel kan de også have lyst til sex oftere, mere anderledes eller er nysgerrige efter at føle sig fortrolig med en mand, der ikke er deres mand.

3. På udkig efter ægte kærlighed

Ifølge en undersøgelse fra et australsk kvindemagasin er kvinder med relativt høje økonomiske niveauer mere tilbøjelige til utroskab end kvinder fra lave socioøkonomiske grupper, eller som ikke har deres egen indkomst.

Dette fænomen betyder ikke, at man kan konkludere, at antallet af utro kvinder er stigende, normer falder, og så videre. Men når de undersøges dybere, er årsagerne meget grundlæggende og menneskelige.

Siger tysk ekspert og forfatter die Glucksluege, Det stigende antal kvinder, der har en affære, kan være forårsaget af ændringer i kvinders motivation for at blive gift. Hvad betyder det?

Læs også: Snyd-følelser Ubevidst, er det forkert?

Ifølge eksperten plejede kvinder at gifte sig, fordi de ønskede at få økonomiske garantier. Men når de har en god karriere, kan de også opfylde deres egne behov, herunder afsluttende problemer. Derfor ændrer deres motivation sig også, deres ægteskab er mere baseret på ægte kærlighed til deres partner. Sød !

4. At blive jagtet af en anden mand

Denne inkluderer eksterne faktorer, der kan få kvinder til at være utro. Eksperter siger, at eksistensen af ​​parter, der fortsætter med at drille og jagte kvinder, ikke udelukker muligheden for at gøre kvinden fristet, endda vende sig væk fra sin partner. Essensen af ​​et forhold er mellem to mennesker. Så hvis den ene part ikke reagerer, vil forholdet ikke opstå. Nå, hvis en kvinde ikke har modet, kan utroskab ske når som helst.

5. Doven til at hjælpe

Resultaterne af en undersøgelse i Frankrig siger, at 73 procent af kvinderne er utro, fordi deres partner hjælper for lidt med huslige pligter. Næsten ni ud af ti adspurgte sagde, at de var generet af manglende hjælp, når de lavede huslige pligter. Hmm, hvis det er tilfældet, skal ægtemænd, der er dovne til at hjælpe deres koner, være bekymrede.

Utroskab kan give helbredsproblemer, hvis det skaber en følelse af bekymring og frustration. Endelig bliver en person svær at koncentrere sig om arbejde og sociale relationer. Tja, hvis det er sådan her, kan helbredstilstande blive forstyrret. Brug appen at tale med en læge og få den bedste medicinske rådgivning. Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!