Vil du have en problemfri prostata? Væn dig til forbruget af disse 7 fødevarer

, Jakarta - Prostatalidelser er den sygdom, som de fleste mænd bekymrer sig om. Med alderen vil prostata hos mænd, som fungerer til at udskille sæd og testosteron, svulme eller forstørre. Denne udvidelse forårsager et fald i kvaliteten af ​​seksuelle og reproduktive funktioner. Den værste risiko, denne situation kan også forårsage prostatakræft, som er farligt for mænd.

En af de prostatasygdomme, som du skal kende og være opmærksom på, er: Benign prostatahyperplasi (BPH) eller godartet prostataforstørrelse. Denne tilstand opstår, når prostatakirtlen er hævet, men ikke kræftfremkaldende. Prostatakirtlen er en lille kirtel placeret i hoftehulen mellem blæren og penis.

Læs også : Spøgelsesprostatakræft for mænd

Den nøjagtige årsag til benign prostataforstørrelse (BPH) er stadig ukendt. Imidlertid menes denne tilstand at opstå på grund af ændringer i seksuelle hormonniveauer på grund af aldringsprocessen. For at din prostata er fri for problemer, prøv at vænne dig til at spise følgende fødevarer:

1. Laks

Laks indeholder masser af sunde fedtstoffer, især omega-3 fedtsyrer. Dette stof vil reducere inflammation i kroppen, så muligheden for at reducere hævelse af prostata er meget stor.

2. Tomat

Tomater indeholder lycopen, som er en naturlig antioxidant. Indholdet af lycopen kan hele eller vedligeholde celler i prostata.

3. Forskellige bær

Forskellige typer bær indeholder også antioxidanter, der er i stand til at afværge frie radikaler og reducere risikoen for forekomsten af ​​kræftceller i prostata.

4. Nødder

Med den rigtige portion og ikke overdrevent, er indholdet i nødder også i stand til at stabilisere testosteron og DHT.

Læs også : 6 årsager til prostatakræft

5. Broccoli

Broccoli er en type grøntsag, der er berømt for sine anti-kræft egenskaber. Broccoli indeholder særlige stoffer kaldet sulforaphaner, der hjælper med at reducere risikoen for prostatakræft.

6. Granatæble

Kendt for at være rig på antioxidanter, granatæble er i stand til at hjælpe med at dræbe kræftceller, især prostatacancer. For dem, der har gennemgået en operation relateret til prostatakræft, anbefales det at indtage granatæble hver dag for at fremskynde helingsprocessen.

7. Grøn te

Grøn te indeholder vigtige antioxidanter kaldet katekiner. Dette stof hjælper ikke kun med at sænke kolesterolniveauet, men kan også bekæmpe kræftceller.

Godartet prostataforstørrelse (BPH) kan nogle gange føre til komplikationer på grund af blærens manglende evne til at tømme urin. Nogle af de komplikationer, der kan opstå, er:

  • Urinvejsinfektion.

  • Blærestenssygdom.

  • Akut urinretention eller manglende evne til at tømme.

  • Blære- og nyreskader.

Disse komplikationer kan opstå, hvis den godartede prostataforstørrelse, der opstår, ikke behandles effektivt.

Læs også : Disse 5 naturlige planter til behandling af prostatakræft

Til fejlfinding Benign prostatahyperplasi , kan de muligheder, du kan foretage, omfatte livsstilsændringer, medicinbehandling og kirurgiske procedurer. Behandlingen vil afhænge af størrelsen af ​​prostata, din alder, helbredstilstand og niveauet af ubehag, du oplever.

Under behandlingsprocessen skal du undgå medicin, der kan gøre vandladning vanskelig, såsom antihistaminer, dekongestanter og allergipiller, der sælges uden recept. Du skal også kommunikere prostataproblemer til lægen gennem ansøgningen . Samtale med læge kl kan gøres via Snak eller Stemme/videoopkald når som helst og hvor som helst. Lægens råd kan i praksis accepteres af Hent Ansøgning på Google Play eller App Store lige nu.