6 fordele ved appelsinhud for skønhed

Jakarta - Siden oldtiden har mange kvinder brugt forskellige metoder til at få glat, lys, smidig og smuk hud. Startende fra medicin, kosmetik, til drejninger og drejninger af traditionelle ingredienser.

Nå, faktisk for at få sund og ungdommelig hud, behøver du ikke at gå igennem en række forskellige skønhedscremer eller stoffer. Fordi der er forskellige andre måder, vi kan prøve, en af ​​dem er gennem appelsinskal.

Misforstå mig ikke, appelsinhud er blevet brugt i århundreder til skønhed og hudsundhed. Det viser sig, at appelsinhud gemmer en masse næringsstoffer, som huden har brug for for at være sund og glødende. Appelsinhud indeholder vitamin B og C, som er nøglen til antiældning.

Nå, her er nogle af fordelene ved appelsinhud for skønhed.

Læs også: 6 fordele ved lime for kropssundhed

1. Afværge frie radikaler

Som forklaret ovenfor indeholder appelsinhud faktisk C-vitamin. Hver 100 gram appelsinhud indeholder 136 milligram C-vitamin, mens indersiden af ​​'kødet' under huden kun har 70 milligram/100 gram.

Husk, C-vitamin bekæmper ikke kun frie radikaler, der ødelægger hudceller. Fordelene ved appelsinhud, som er rig på C-vitamin, kan også hjælpe med at tilføje en lysere og glødende hud. Det er derfor, mange skønhedsprodukter, der bruger appelsinhud som sammensætning.

2. Gør huden hvid

Fordelene ved appelsinhud for skønhed kan også hjælpe os med at blege huden. Appelsinhud fungerer som et naturligt blegemiddel og kan hjælpe med at fjerne mørke pletter over tid. Det er nemt, sørg for at opløse appelsinhudblandingen inden du påfører den i ansigtet. Fordi appelsinhud indeholder meget citronsyre, som kan irritere huden eller forårsage en brændende fornemmelse.

3. Hjælp med at slippe af med hudorme

En appelsinhudmaske kan også hjælpe med at slippe af med hudorme. For at lave en nem appelsinskal maske, bland en del yoghurt med appelsinskal pulver for at lave en hudmaske. Påfør derefter masken på dit ansigt i en blid cirkulær bevægelse. Lad det sidde i 15 minutter, før du skyller det af med varmt vand.

Læs også: 5 frugter, der gør din hud glattere

4. Naturlig hudtoner

Udover de tre ting ovenfor, kan fordelene ved appelsinhud også bruges som en naturlig hudtoner. Husk, C-vitamin og antioxidanter i appelsinskal er meget rigeligt. Dette kan hjælpe med at fugte huden og overvinde overskydende olie i ansigtet.

Når den bruges som en naturlig toner, kan appelsinhud fjerne døde celler og snavs, der tilstopper porerne.

5. Bekæmper rynker

Appelsinhud indeholder kraftige antioxidanter, der kan bekæmpe frie radikaler, der skader sunde hudceller. Pas på, frie radikaler kan forårsage rynker og slap ansigtshud. Udover at indeholde antioxidanter, indeholder appelsinhud også calcium, som er effektivt til at beskytte huden mod for tidlig ældning.

6. Forny hudceller

Det viser sig, at calcium ikke kun er gavnligt for huden, men også har forskellige egenskaber for huden. Calcium kan hjælpe med at reparere slidte hudceller og forhindre DNA-skader.

Hver 100 gram appelsinskal indeholder 161 milligram calcium. Cirka 16 procent af det anbefalede daglige calciumbehov.

Så hvordan er du interesseret i at bruge appelsinhud til hudskønhed? For at være sikker og effektiv, prøv at bede en hudlæge om at bruge appelsinhud korrekt og passende. Du kan spørge en læge når som helst og hvor som helst direkte gennem applikationen. Gennem funktionerne Chat og Voice/Video Call kan du chatte med ekspertlæger uden at skulle forlade huset. Kom nu, download applikationen nu i App Store og Google Play!

Reference:
Travlhed. Tilgået 2019. Disse fordele ved appelsinhud er en stor ting, så smid dem ikke efter din snack.
pulse.com.gh. Tilgået i 2019. 4 enkle måder at bruge appelsinskal til huden.