Hvor ofte kan du bære trusseindlæg?

, Jakarta - Trusseindlæg er en af ​​de genstande, der generelt bæres af kvinder. Det bruges generelt, når kvinder har lette menstruationer. Det bruges også til at forhindre pletter på undertøj.

Dog er brugen af trusseindlæg hvilket er for ofte kan forårsage irritation af huden på ydersiden af ​​de kvindelige kønsorganer. Årsagen er pga trusseindlæg indeholder stoffer, der kan forårsage irritation. Hjælpemidler hos disse kvinder skal udskiftes hyppigt for ikke at forårsage interferens.

Forstyrrelser, der kan opstå, er fugten i de kvindelige kønsorganer, og huden vil modstå irritation. Generelt skyldes lidelsen brug hele dagen hver dag. Til sidst vil skedeområdet udvikle udslæt, kløe og smerte.

Vaginale lidelser under graviditet

En person, der er gravid, kan opleve udflådsforstyrrelser. En måde at modstå dette på er at bruge trusseindlæg . Vaginalt udflåd, der opstår, skal behandles med det samme, for ikke at inficere fosteret og forårsage andre problemer.

En person, der oplever udflåd fra skeden under graviditeten, skal altid opretholde renheden af ​​kønsorganerne ved at skifte undertøj ofte. Dette skyldes, at det skedeudflåd, der opstår, kan fugte din skede.

De fleste mennesker er dovne til at skifte undertøj, så de vælger trusseindlæg . Åbenbart, trusseindlæg anbefales ikke til langtidsbrug. Grunden til, at disse genstande indeholder visse stoffer, der kan forårsage allergier og andre reaktioner.

En anden grund er, at det vaginale udflåd, der opstår, ikke kan forudsiges, hvor længe det vil vare. Det kemiske indhold i trusseindlæg kan have en negativ indvirkning på deres brug. Det vigtigste er at holde det rent og sørge for, at området er tørt.

Læs også: Kend 6 tegn på unormal leukorré

Hvor længe kan trusseindlæg bruges?

Nævnte det trusseindlæg kan bruges en hel dag, og kan ikke være mere end det. Hvis du vil bruge den om natten, så prøv at erstatte den med en ny.

Alligevel kan de fleste kvinder have brug for at udskifte genstanden, før de bruger den hele dagen. Hver gang du føler, at dit skedeområde er fugtigt, så er det tid til at udskifte objektet. Hvis det ikke gøres, kan der opstå andre forstyrrelser.

Det siges, at nogen, der sjældent erstatter trusseindlæg brugt kan opleve infektion forårsaget af svampe. Dette kan forårsage en smertefuld forbrænding og alvorlig kløe i skeden. Derfor bør du altid udskifte objektet.

Det anbefales til enhver kvinde at udskifte trusseindlæg hver 3-4 time. Dette gøres, når udflåden, der kommer meget ud eller er aktiv. Det vigtigste er at opretholde fugtigheden, så den ikke forårsager andre forstyrrelser.

Læs også: Dette er karakteristisk for normalt vaginalt udflåd

Ting at gøre, før du bruger trusseindlæg

Trusseindlæg kan være blevet en del af en kvindes liv. Dette er for at forhindre, at pletter eller udflåd fra skeden sætter sig fast på undertøjet. Alligevel skal et par ting gøres, før de bæres trusseindlæg , blandt andre:

  1. Før du bruger disse genstande, skal du sørge for at vaske dine hænder for at undgå skadelige bakterier. Når du er færdig med at bruge den, skal du vaske dine hænder igen.

  2. Vælge trusseindlæg som ikke bruger duft. Dette er for at minimere vaginal kløe eller betændelse.

  3. Udskift genstanden mindst efter 4 timer. Enhver kvinde skal holde sin vagina ren for at undgå infektion.

  4. Brug ikke disse genstande, mens du sover, så din hud kan ånde om natten.

Derudover kan du bruge trusseindlæg før eller efter menstruationen opstår. Dette er for at det kan absorbere væsken der kommer ud. Vælge trusseindlæg der passer til din hud, så den forbliver behagelig hele dagen lang.

Læs også: Overvind unormal leukorrhoea på følgende 6 måder

Har du andre spørgsmål om kvinders sundhed? Du kan spørge en betroet læge på . Derudover kan du også købe medicin hos . Ingen kø, din ordre vil blive leveret på mindre end en time. Kom nu, skynd dig Hent appen i App Store og Google Play!