Stadig ung Får du allerede grå stær? Dette er årsagen

, Jakarta - De fleste mennesker tror, ​​at grå stær er en sygdom, der angriber ældre. Derfor ignorerer ikke få mennesker nogle af de ting, der kan udløse denne sygdom.

Grå stær kan opstå, fordi øjets linse er beskadiget. Det, der får linsen til at blive beskadiget, er ophobningen eller klumper af protein, der blokerer øjets linse. Så udsigten bliver sløret og sløret eller ser ud som om der er tåge.

Generelt forekommer symptomerne på denne sygdom hos dem, der har nået en alder af 40 til 50 år. Over tid vil lidelsen blive mere alvorlig hos en, der er 60 år. Hvis dette er sket, skal der foretages lægelig handling i form af operation.

Så, fordi det normalt opstår i høj alder, er du også forpligtet til at bevare øjensundheden fra en ung alder. Fordi, symptomerne på grå stær kan også opstå i en alder af 30 år. Grå stær, der vises i en ung alder, er kendt som grå stær tidligt opstået grå stær .

Faktorer, der forårsager grå stær i en ung alder

Så hvad er de faktorer, der forårsager grå stær i en ung alder? Her er anmeldelsen!

  1. Øjenskade

Hvis du har oplevet en påvirkning eller fysisk traume omkring øjne og hoved, skal du være forsigtig, fordi disse tilstande kan forårsage grå stær.

  1. Soleksponering

Hyppig udsættelse for direkte sollys kan også øge din risiko for at udvikle grå stær i en ung alder. Derudover kan langvarig eksponering for stråling fra radar eller elektromagnetiske bølger også forårsage grå stær.

En undersøgelse viser også, at piloter, der opererer kommercielle fly, har 3 gange større chance for at udvikle grå stær i en ung alder. Denne tilstand er motiveret af udsættelse for sollys, som de oplever for ofte, når de arbejder.

  1. Diabetikere

Hvis du allerede i en ung alder har diabetes og er ledsaget af forhøjet blodtryk, har du større risiko for at udvikle grå stær. Hvis det ikke behandles ordentligt, vil øjenområdet blive udsat for grå stær.

  1. Genetiske faktorer

Hvis en eller endda dine forældre lider af grå stær, er det meget sandsynligt, at denne sygdom også vil angribe dig. Derfor er du forpligtet til altid at bevare sundheden for din synssans, så du ikke let bliver ramt af øjensygdomme såsom grå stær.

Ikke kun de ovennævnte faktorer, forskerne begynder også at mistænke, at strålingseksponering af smartphones, computerskærme og fjernsyn også kan forårsage grå stær i en ung alder. Men på nuværende tidspunkt udfører forskere stadig dybdegående forskning i dette spørgsmål.

Symptomer på grå stær i en ung alder

For at forebygge grå stær skal du også kende de symptomer, der vil dukke op og normalt er til stede, uden at du ved det. Nå, her er symptomerne på grå stær, der kan forekomme:

  1. Kan ikke tåle genskin.
  2. Nedsat syn om natten.
  3. Sløret syn, hvis lyset omkring dig er for stærkt.
  4. Lyse hvide glorier dukkede op i syne.
  5. Synet bliver gulligt eller brunligt.
  6. De set farver virker blegere end normalt.

Hvis et eller flere af ovenstående symptomer viser sig, bør du straks konsultere en læge for tilstanden. Du kan spørge din læge om årsagen til grå stær gennem ansøgningen . Med funktioner Kontakt læge , du kan gøre Videoer / Taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store eller Google play!

Læs også:

  • Pas på ændringer i øjnene, genkend tegnene!
  • 7 vigtigste vitaminer til øjne