Disse vaner kan øge testosteron hos mænd

, Jakarta - Testosteron er identisk med mænd, på trods af at kvinder også har det i små mængder. Testosteron produceres i testiklerne og binyrerne i den menneskelige krop. Hormonet testosteron påvirker seksuel lyst, reproduktiv funktion, aggressivitet, hårvækst, muskelmasse og andre, der fremmer mandlig virilitet.

Generelt er hormonet testosteron på sit højeste, når mænd kommer ind i en alder af 40 år, for derefter at falde langsomt. Fordi rollen er så vigtig for mænd, har dette hormon også en rolle til at støtte kroppens sundhed, især forebyggelse af fedme og andre sundhedsproblemer.

Når dette hormon begynder at falde med alderen, er det meget vigtigt for personer, der er over 40 år, at føre en sund livsstil. Dette er for at niveauet af testosteron i kroppen forbliver i sin del for at holde kroppen i form.

Vaner, der kan øge testosteron hos mænd

En persons vaner kan påvirke niveauet af testosteron i hans krop. Sund livsstil er faktisk nøglen, så disse hormoner forbliver stabile og holder kroppen i form. Her er vaner, der kan øge testosteron hos mænd:

  1. Ændring af dårlige spisevaner

En måde at øge testosteron hos mænd på er at ændre dårlige spisevaner til sundere. Testosteronniveauet i kroppen påvirker i høj grad den mad, en person indtager. Det kan varmt anbefales at spise sund mad og gå på slankekur for en, der ønsker at opretholde testosteronniveauet i kroppen. Kosten bør bestå af fødevarer med sunde fedtstoffer, grønne grøntsager og rig på protein. Alligevel, hvis du ønsker at øge disse hormoner, skal du undgå fedtfattige diæter.

  1. Spis masser af nødder

At spise masser af nødder er en anden måde at øge testosteron hos mænd. Nødder har et godt indhold til mænd, der forsøger at øge disse hormoner. Nødder, der er gode til indtagelse, er mandler, cashewnødder, jordnødder og andre nødder, der indeholder masser af umættet fedt.

  1. At dyrke fysisk træning konsekvent

For at øge testosteron hos mænd kan du træne konsekvent. Ved fysisk træning vil kroppens muskler tilskynde kroppen til at øge produktionen af ​​hormonet testosteron mere. Dette skyldes, at adrenalin og testosteron arbejder sammen om at danne muskelceller i kroppen. Dette skyldes, at kroppen har brug for mere testosteron for at danne solid muskelmasse.

  1. Undgå stress

Testosteronniveauet vil falde hos en person, der ofte oplever stress. Så måden at øge testosteron hos mænd er at kontrollere den eksisterende stress. Hos en, hvis stressniveau er højt, kan det øge hormonet kortisol, så humøret bliver dårligt. Det dårlige kortisolhormon er direkte proportionalt med testosteronhormonet, så det vil også falde.

  1. Reduktion af sukkerforbrug

En måde, der kan gøres for at øge testosteron hos mænd, er at reducere forbruget af sukker i maden. Ifølge en undersøgelse kan fedme få hormonet testosteron til at blive produceret lavere end normalt. Derfor er det vigtigt for en person at tabe sig, for at opretholde testosteronniveauet i kroppen.

Det er de vaner, der kan gøres for at øge testosteron hos mænd. Hvis du har spørgsmål til testosteronhormonet, læger fra klar til at hjælpe. Kommunikation med læger kan ske gennem Snak eller Stemme/videoopkald . Derudover kan du også købe medicin, der er nødvendig, og bestillinger bliver leveret direkte hjem til dig inden for en time. Kom nu, Hent snart i Google Play eller App Store!

Læs også:

  • Mænd, disse er 7 tegn på lavt testosteron. Er du inkluderet?
  • Kend tegnene på, at mænd har en testosteronmangel
  • Testosteronfunktioner for mænd og kvinder