4 enkle måder at lave ansigtsmasker på, tjek anmeldelserne

"Enhver kvinde ønsker at have hvid, ren og sund hud. Ikke underligt, at de er villige til at bruge mange penge for at få det. Det behøver du faktisk ikke, du kan få ren, hvid og sund ansigtshud ved at vide, hvordan man laver naturlige ansigtsmasker."

Jakarta – Naturlige ansigtsmasker til at lysne og rense ansigtets hud er normalt lavet af ingredienser, der er meget nemme at få. For eksempel frugt, grøntsager, æg, honning eller yoghurt. Kort sagt, naturlige masker indeholder bestemt ikke kemikalier, der er skadelige for huden.

Nu behøver du ikke længere at bruge en masse tid og bruge mange penge for at få en sund og lys hud. Du skal bare vide, hvordan man laver en ansigtsmaske af naturlige ingredienser og rutinemæssigt udføre disse behandlinger for at få maksimale resultater.

Læs også: Fordele ved ansigtsmasker til hudskønhed efter type

Du skal dog stadig vide, at selvom det menes at være i stand til at hjælpe med at nære og lysne ansigtshuden, skal masker lavet af naturlige ingredienser stadig testes yderligere for at bevise deres fordele. Umiddelbart er her naturlige masker, som du kan prøve at lave derhjemme:

  1. Citron maske

Citron indeholder syrer, der hjælper med at gøre huden naturligt lys. Ikke at forglemme, C-vitamin som en antioxidant, der hjælper væksten af ​​nye hudceller og understøtter hudens sundhed. Hvordan man laver det er som følger:

  • Pres citronen, tag så meget som 2 spsk. Du kan tilføje 1 æggehvidedel. Blande.
  • Rengør først dit ansigt, og påfør derefter masken jævnt.
  • Lad stå i cirka 10 minutter, og skyl derefter med vand, indtil det er rent.

Du kan også bruge citronsaft og vand til en ansigtsmaske. Bland de to og påfør på ansigtet, lad stå i 10 minutter, og skyl derefter grundigt.

2. Papaya maske

Papaya frugt indeholder papain enzymer og antioxidanter, der er meget gode til at hjælpe med at reparere beskadiget hud og samtidig fjerne døde hudceller. Denne frugt menes også at være i stand til at reducere sorte pletter på grund af overdreven soleksponering. Sådan laver du en ansigtsmaske fra papaya er som følger:

  • Purér papayaen.
  • Påfør det på dit ansigt og lad det virke i cirka 10 minutter. Skyl grundigt.

Du kan også blande papaya med bananer eller tilføje honning for at få maksimalt udbytte.

Læs også: 3 typer af naturlige masker til at formindske ansigtets porer

3. Jordbær maske

Hvem ville have troet, jordbær var i stand til at hjælpe med at bekæmpe frie radikaler, der forårsager tab af kollagen og skader på døde hudceller. Indholdet af C-vitamin og antioxidanter i denne frugt hjælper også med at holde ansigtshuden sund, du ved! Sådan laver du en ansigtsmaske af jordbær:

  • Purér jordbærrene med lidt vand.
  • Påfør jævnt på ansigtets hud. Lad stå i 10 minutter, og skyl derefter med rent vand.

Du kan tilføje honning eller yoghurt, når du laver en maske af jordbær. Gør behandlingen en eller to gange om ugen.

4. Maske af avocado frugt

Avocadoer er en kilde til sunde fedtstoffer, rig på kalium og B-vitaminer, der kan fugte huden og er eksfolierende til tør hud. Masker fra denne frugt kan laves med følgende trin:

  • Purér avocadoen. Tilsæt honning, æggehvide eller yoghurt.
  • Påfør jævnt på ansigtets hud. Lad stå i 10 minutter, skyl grundigt.

Læs også: Tegn på kosmetisk allergi og hvordan man overvinder det

Nå, det var nogle måder at lave ansigtsmasker af naturlige ingredienser derhjemme. Vær forsigtig, hvis du har risiko for allergi, du bør spørge din læge først, før du laver det. Brug appen Spørg lægen når som helst er helt sikkert nemmere. Hentappen nu!

Reference:

Hverdagssundhed. Fået adgang i 2021. 10 bedste naturlige midler til klar hud.

Sundhed. Tilgået 2021. 12 hjemmelavede ansigtsmasker til frisk, yngre hud.

Healthline. Tilgået i 2021. Hjemmelavede ansigtsmasker til 6 forskellige hudtilstande: Opskrifter, fordele, hvordan man bruger.