Spis en gang om dagen, er der nogen indflydelse på kroppen?

"Kun ét måltid om dagen laves ofte af folk, der forsøger at tabe sig. Denne metode er dog forkert. I stedet for at tabe sig, er der mange effekter af at spise en gang om dagen, der kan vise sig."

Jakarta – At spise en gang om dagen udføres ofte af diætentusiaster, så de hurtigt kan tabe sig. Faktisk er kosten forkert. I stedet for at være tynd, udløser du faktisk andre helbredsproblemer i kroppen. Hvad er virkningerne af at spise en gang om dagen? Her er nogle af dem:

Læs også: Anbefalet spisemønster til hæmoridepatienter

1. Overspisning

Kostentusiaster ansøger om at spise en gang om dagen for at begrænse indtaget af kalorier, der kommer ind i kroppen. Med dette trin håber man, at vægten vil falde hurtigt. Denne metode er dog forkert, for det, der reduceres, er faktisk energi i kroppen. Når det kommer til måltider, kan du spise for meget.

Dette er en af ​​de værste betingelser for at tabe sig. Ordningen er denne, selvom du har undertrykt din appetit for at begrænse kalorier, men i sidste ende vil du indtage en masse kalorier, når det er tid til at spise. Det skyldes, at du er sulten i lang tid. Kalorier stiger, hvis du spiser fed mad, forarbejdede fødevarer eller snacks.

2. Fald i kroppens stofskifte

Den næste effekt af at spise en gang om dagen er et fald i kroppens stofskifte. Sandheden er, at spise sunde, ernæringsmæssigt afbalancerede fødevarer for at holde kroppens stofskifte kørende. Denne tilstand kan kun realiseres, hvis du anvender en god diæt. Hvis du kun spiser et måltid om dagen, i stedet for at være tynd, vil dit stofskifte faktisk falde. Hvis det er tilfældet, kan det føre til et fald i ydeevnen af ​​organer i kroppen.

Læs også: Vigtigheden af ​​en fodringsplan for småbørn at spise regelmæssigt

3. Føler dig ofte sulten

Ofte bliver sultfølelse konsekvensen af ​​at spise en gang om dagen senere. Som i den foregående forklaring er der behov for et godt stofskifte, så organernes ydeevne i kroppen kan køre normalt. Hvis kroppens stofskifte er i god stand, så kan processen med at forbrænde kalorier køre hurtigt. Hvis du kun spiser én gang om dagen, vil processen med at forbrænde kalorier blive hæmmet.

4. Kroppen føles svag

Virkningen af ​​at spise en gang om dagen opstår, fordi kroppen mangler de essentielle næringsstoffer, den har brug for. Den opfattede svaghed opstår på grund af et fald i blodsukkerniveauet i kroppen. Hvis den efterlades alene i lang tid, vil kroppen mangle næringsstoffer, altid føle sig træt og føre til overspisning. Hvis det er tilfældet, i stedet for at være tynd, vil du faktisk tage på i vægt.

5. Kropsmangel på næringsstoffer

At spise en gang om dagen vil få kroppen til at mangle vitaminer, mineraler, proteiner og fibre fra mad. Når det er tid til at spise, vil du automatisk spise en masse ris for at afværge sult. Faktisk, hvis din kost bliver vedligeholdt ordentligt, kan du få et godt indtag af grøntsager og frugter.

Læs også: Diæt Spis stadig godt, prøv DEBM-diæten

Det er nogle af virkningerne af at spise en gang om dagen, som ikke bør undervurderes. I stedet for at spise én gang om dagen, kan du spise mad med de næringsstoffer, din krop har brug for, mens du er på slankekur. Det stopper ikke der, du kan også understøtte de næringsstoffer din krop har brug for ved at tage yderligere kosttilskud eller multivitaminer. For at købe det kan du bruge funktionen "sundhedsbutik" i appen .

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Skal jeg kun spise ét måltid om dagen?
Healthline. Tilgået i 2021. Er det en sikker og effektiv måde at tabe sig på at spise ét måltid om dagen?
WebMD. Tilgået i 2021. Er det sikkert at spise ét måltid om dagen?