Er det rigtigt, at regelmæssigt at spise papaya kan helbrede hæmorider?

, Jakarta - Du bør være opmærksom på det indtag og den ernæring, der indtages hver dag. Mangel på fibre i kroppen kan få dig til at opleve forstoppelse eller forstoppelse. Forstoppelse, der ikke behandles med det samme, kan forårsage hæmorider eller hæmorider.

Læs også: 5 vaner til at forebygge hæmorider

Hæmorider eller hæmorider opstår, når der er hævelse eller udvidelse af blodkarrene for enden af ​​tyktarmen. Generelt kan hæmorider opleves af alle og få patienter til at opleve ubehag ved blødning under afføring. Er det rigtigt, at spise papaya kan overvinde hæmorider?

Papaya frugt kan forhindre hæmorider

En stigning i blodgennemstrømningen i eller omkring anus er en væsentlig udløsende faktor for hæmorider. Dette tryk får blodkarrene omkring anus til at svulme og blive betændt. Rapporteret HealthlineDer er flere risikofaktorer, der får en person til at opleve hæmorider, såsom belastning under afføring, komplikationer fra svær forstoppelse, siddende i lange perioder, til en familiehistorie med lignende tilstande.

Ikke nok med det, hæmorider opstår nogle gange også, når kroppen oplever mangel på fibre, graviditetstilstande, til vanen at løfte tunge vægte for ofte.

Så er det sandt, at papaya kan overvinde hæmorider? Lancering Medicinske nyheder i dag, papaya er i stand til at forhindre forstoppelse eller forstoppelse oplevet af en person. Dette skyldes, at indholdet af papain, fibre og vandindhold, som er ret højt i papayafrugt, er godt for fordøjelsessundheden for at undgå forstoppelse.

At spise papaya er faktisk i stand til at forhindre hæmorider, men kan ikke overvinde hæmorider, der allerede er opstået. Hvis der er opstået hæmorider, hjælper papayafrugt kun med at udjævne fordøjelsen, så hæmorider ikke bliver værre. Spørg din læge direkte om den behandling, der skal udføres, når du oplever hæmorider. Du kan spørge lægen direkte gennem ansøgningen .

Læs også: Symptomer på hæmorider ignoreres ofte

Genkend symptomerne på hæmorider

Lancering National Institute of Diabetes og Fordøjelses- og nyresygdomme, vil symptomerne på hæmorider opleves forskelligt og alt efter typen. Hvis du har ydre hæmorider, er der flere symptomer, som du vil opleve omkring anus, såsom kløe, der kommer hårde eller bløde klumper og smerter eller ømhed, når du sidder meget. Undgå at ridse eller røre ved anus for ofte, det kan forværre symptomerne på hæmorider. Bare rolig, symptomerne på ydre hæmorider går normalt over i løbet af et par dage.

I mellemtiden vil personer med indre hæmorider opleve nogle yderligere symptomer, såsom blødning fra endetarmen. Selvom det sjældent forårsager smerte eller ømhed, forårsager interne hæmorider nogle gange ubehag.

Besøg straks det nærmeste hospital og lav yderligere undersøgelser, når symptomerne ikke forbedres inden for 1 uge. Ingen grund til at genere, nu kan du bestille tid hos hospitalet vha for at gøre undersøgelsen og behandlingen lettere. Kom nu, Hent via App Store eller Google Play nu!

Sådan overvindes hæmorider

Hæmorider kan behandles med selvmedicinering i hjemmet eller medicinsk behandling. Du kan lave hjemmemedicin ved at ændre din kost og din tarmadfærd. Vi anbefaler, at du spiser flere fødevarer, der indeholder fibre, for at gøre afføringen i fordøjelseskanalen blødere.

Tilstrækkelige fibre gør afføringsvanerne glattere. Så glem ikke at spise mere frugt og grøntsager for at dække fiberbehovet i kroppen.

Læs også: Har mennesker med hæmorider brug for operation?

Hold heller ikke tilbage eller udskyd trangen til at få afføring. Denne vane vil gøre afføringen sværere. Derudover, glem ikke at opfylde dit daglige vandbehov og dyrke regelmæssig motion for at forhindre hæmorider i at blive værre.

Reference:
National Institute of Diabetes og Fordøjelses- og nyresygdomme. Tilgået i 2021. Hæmorider.
Medicinske nyheder i dag. Hentet 2021. Hvad skal man vide om hæmorider.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Hvad er de sundhedsmæssige fordele ved papaya?
Healthline. Tilgået i 2021. 8 Evidensbaserede sundhedsmæssige fordele ved Papaya.
Healthline. Tilgået i 2021. Hæmorider.
Hverdagssundhed. Tilgået i 2021. 6 nemme måder at forebygge hæmorider på.