Hvad er antibiotika-resistente infektionssygdomme?

Jakarta - Når du er syg og opsøger læge, kan den receptpligtige medicin, du modtager, variere afhængigt af, hvilken type sygdom du oplever. Hvis de smerter, du har, skyldes en bakteriel infektion, er den medicin, du ofte møder, et antibiotikum. Man får sikkert også ofte anvisninger om, at dette lægemiddel skal bruges, i modsætning til andre lægemidler, der også er ordineret.

Men det, der ofte sker, er, at antibiotika ikke tages, før de er færdige, som med andre lægemidler. Årsagen er triviel, fordi du føler din krop er kommet sig og er rask igen, selvom du kun har taget stoffet én gang. Du skal vide, at uafbrudte antibiotika kan føre til farlige komplikationer, nemlig antibiotikaresistens.

Hvad er antibiotikaresistens?

Så hvad er antibiotikaresistens? Dette sundhedsproblem opstår som følge af antibiotika, der ikke indtages. Hvorfor det? Simpelt, fordi antibiotika virker ved at hæmme eller dræbe væksten af ​​bakterier og bakterier, der forårsager infektioner i kroppen.

Læs også: Indtagelse af stoffer efter at have drukket kaffe, er det OK?

Flere typer sygdomme, der opstår på grund af bakteriernes rolle, omfatter bihulebetændelse, syfilis, ondt i halsen og tuberkulose. Jamen, at give antibiotika er beregnet til, at de smittede bakterier dør, så kroppen bliver immun bagefter. Antibiotikaresistens kan dog opstå, hvis antibiotika ikke dræber eller hæmmer optimalt, så bakterier, der skulle være døde, formerer sig og flytter fra sted til sted.

Endnu værre, opformering og migration af disse bakterier resulterer i en ny bakteriel egenskab, nemlig resistens eller resistens. Hvis du senere bliver inficeret med bakterierne igen, var de antibiotika, du tog tidligere, ikke i stand til at dræbe bakterierne. Infektionen bliver værre og kræver øjeblikkelig behandling, for hvis den ikke behandles med det samme, kan den føre til døden.

Er antibiotikaresistens farlig?

Det vi kan være sikre på er. Årsagen er, at denne infektion ikke let kan dræbes blot ved at tage antibiotika. Du har ikke mange valgmuligheder som erstatning, for der har ikke været mange nye undersøgelser relateret til udviklingen af ​​antibiotika til at dræbe sygdomme forårsaget af bakterier og bakterieinfektioner. Det er derfor, du rådes til at afslutte de antibiotika, som din læge har ordineret.

Læs også: Hvorfor opstår der allergitegn efter at have taget medicin?

Men hvis lægen råder dig til at stoppe, fordi du har set en positiv udvikling og eliminerer de negative virkninger, der kan opstå, kan du opfylde det. Ikke alle sygdomme, visse typer såsom smerter i brystet og urinvejsinfektioner er to af dem. Hvis du ikke får dette råd, skal du ikke tage en kort beslutning om at stoppe med at tage dette antibiotikum, indtil det løber tør.

Læs også: Tag straks medicin, når du har feber, er det muligt?

Ethvert lægemiddel ordineret af en læge skal være nøje overvejet, fra dosis til varigheden af ​​forbruget. Ligeledes med antibiotika. Hvis det er relateret til andre typer lægemidler, kan administrationen være overdrevet for det tilfælde, at forbruget kan stoppes, når de tilknyttede symptomer forsvinder.

Så du bør altid spørge din læge, hvilke helbredsproblemer du oplever, herunder hvis du vil vide om antibiotika og antibiotikaresistens. Du skal bare bestille tid hos lægen, nu er det nemmere, fordi du selv kan bestemme stedet. Tjek den komplette information her. Eller du kan Hent Ansøgning og spørg lægen direkte, når som helst og hvor som helst.