Blødning i øjet, hvor lang tid tager det at hele?

, Jakarta - Øjne er en af ​​de vigtigste kropsdele for at bevare sundheden. Hvis dine øjne er påvirkede, kan du have svært ved at bevæge dig. Alligevel kan du opleve noget uventet, så dine øjne kan bløde.

Denne lidelse er også kendt som en subkonjunktival blødning, som får blodkarrene i øjet til at briste. Mange mennesker er bange for, at denne lidelse kan forårsage noget farligt, selvom der ikke er nogen risiko, der kan opstå og kan hele af sig selv. Hvor lang tid tager det så for nogen at komme sig over øjenblødninger? Her er anmeldelsen!

Læs også: Blodige øjne? Dette forårsager subkonjunktival blødning

Tid det tager for øjenblødning at komme sig

Øjen- eller subkonjunktival blødningsforstyrrelse er en hændelse, der får blodkar til at briste i den hvide del af en persons øje. Dette kan forårsage røde pletter, der ligner blå mærker på huden. Bindehinden er et tyndt lag, der dækker indersiden af ​​øjenlågene og øjets overflade. Dette område indeholder mange små blodkar, der transporterer ilt og næringsstoffer til øjet.

I sjældne tilfælde kan en person opleve blodkar i bindehindeåbningen og blødning. Blodet, der kommer ud, samler sig derefter under bindehinden og får den hvide del af øjet til at se rødt ud. Alligevel kan denne lidelse forekomme hos mennesker i alle aldre. Der er heller ingen fare, der kan opstå, når nogen oplever det.

De fleste årsager til blødning i øjet opstår dog spontant uden en klar årsag. Derudover føler en person, der har denne lidelse, ikke smerte og kan vågne op, når han ser sig i spejlet og ser sine øjne blive røde. Så hvor lang tid tager det egentlig for denne lidelse at hele af sig selv?

Det er generelt en person, der oplever blødning i øjet, der ikke behøver behandling. Du kan dog bruge håndkøbs kunstige tårer og påføre dine øjne, hvis der opstår let irritation. Når blødningen er relateret til traumer, vil øjenlægen bestemme, hvilke andre behandlinger der er nødvendige for at behandle skaden på øjet.

Læs også: Vær opmærksom, dette er årsagen til brud på blodkar i øjet

Hvis det ikke er forårsaget af en skade, vil tilstanden forsvinde af sig selv inden for en til to uger. Restitution forårsager normalt ikke langvarige problemer, men forårsager symptomer, der ligner mindre blå mærker under huden. Huden blå mærker kan også blive grøn, sort og blå, mens den heler. Blødning i øjet er ret sjældent at forekomme på samme sted i det samme øje.

Medicinske eksperter vil også fokusere mere på den behandling, der får en person til at opleve subkonjunktival blødning, hvis det undersøges, når det er sandt. En ting, der kan forårsage dette, er forbruget af blodtryksmedicin, når en person har forhøjet blodtryk, som kan være i risiko for at forårsage blødning i øjet.

Det er en diskussion om den tid, det tager for øjenblødning at hele af sig selv. Det er vigtigt ikke at anvende nogen form for medicin til øjet uden en læges godkendelse. Bruger du stoffer uforsigtigt, er det ikke umuligt, at der kan opstå andre øjenlidelser.

Læs også: Knust øjenblodkar, hvad forårsager det?

Du kan også spørge lægen fra forbundet med blødningsforstyrrelser i øjet. Ved at kende alle de ting, der er relateret til lidelsen, kan dine bekymringer reduceres. Det er meget nemt, du behøver bare Hent Ansøgning i smartphone daglig brug!

Reference:
MedicinNet. Hentet 2020. Subkonjunktival blødning.
Alt om vision. Tilgået 2020. Subkonjunktival blødning (blod i øjet): Årsager og behandling.