Flere og flere sorte pletter, her er 4 måder at håndtere dem på

, Jakarta - Sorte pletter er en af ​​de ting, der kan være irriterende, fordi det kan give kontrast i ansigtet. Mørke pletter og pletter i ansigtet kan behandles på flere måder for at få en lys hudtone tilbage. Der er mange måder at behandle mørke pletter på, fra hjemmemedicin til kirurgi.

Mørke pletter, der forårsager mørke pletter, pletter og andre mærker i ansigtet, kan være forårsaget af overproduktion af melanin i huden. Når huden er skadet, vil kroppen reagere naturligt på at sende melanin for at helbrede det. Nogle gange kan dette føre til overproduktion af melanin, hvilket fører til mørkfarvning af huden og efterlader sorte prikker eller pletter.

Der er flere ting, der kan forårsage denne tilstand, nemlig:

  • Overdreven soleksponering.
  • Hormon ubalance.
  • Graviditet.
  • Tager visse stoffer.
  • Vitaminmangel.
  • Mangel på søvn.
  • Overdreven stress.

Sorte pletter, der opstår, kan forårsage forlegenhed, så det skaber en følelse af mindreværd over for dem omkring dem. Alligevel er der flere ting, der kan gøres for at behandle mørke pletter, der opstår, såsom syrepeeling og laserkirurgi.

Læs også: Mørke pletter i ansigtet Miljømæssig eller hormonal indflydelse?

Overvinde sorte pletter

Sorte pletter, der opstår, kan faktisk få ansigtet til at være mindre smukt at se på, og de fleste kvinder forsøger at dække over det med makeup . Alligevel er de sorte pletter, der opstår, generelt ikke forbundet med sundhedsrisici. En måde at håndtere sorte pletter på er med medicinsk behandling og også med hjemmebehandlinger. Her er nogle måder at håndtere mørke pletter på:

  1. Laser behandling

En måde at håndtere sorte pletter på er med laserbehandling. Behandlingen er en ikke-invasiv procedure, der er smertefri og giver hurtige resultater. Det afhænger af farven og størrelsen af ​​de sorte pletter, der opstår, samt den valgte lasertype. Efter laserbehandling vil din hud midlertidigt blive meget følsom, så sørg for altid at forberede solcreme for at forhindre direkte sollys i et par dage.

  1. Kemisk stripning

Denne behandling kan også udføres for at behandle sorte pletter. Dette gøres ved at påføre din hud kemikalier, som vil forårsage vabler og afskalning af huden. Derefter vil der dannes et nyt lag hud. Alligevel er det ikke smertefuldt, det vil bare føles som en prikkende fornemmelse. De anvendte kemikalier varierer afhængigt af niveauet af mørke og dybden af ​​de sorte pletter, der opstår.

Læs også: 4 ansigtsbehandlinger for at slippe af med mørke pletter

  1. Brug af citron

Citron menes at være i stand til at overvinde sorte pletter, der vises i ansigtet. Det siges, at indholdet af citronsyre og C-vitamin i citroner kan bruges som et passende blegemiddel til at fjerne sorte pletter, der opstår. Hvordan man bruger denne citron afhænger af din huds følsomhed. Derudover kan du også blande citronsaft med yoghurt for at fjerne sorte pletter og lysne din hud.

  1. Tager E-vitamin

Mange medicinske eksperter siger, at indtagelse af E-vitamin kan reducere forekomsten af ​​misfarvningsproblemer på huden, hvoraf den ene er sorte pletter. Derfor indeholder mange hudplejeprodukter vitamin E i sig. Vitamin E er en antioxidant, der kan ødelægge frie radikaler, der forårsager aldring og misfarvning af huden, og kan reparere beskadigede celler.

Læs også: 4 naturlige ingredienser til at overvinde mørke pletter

Det er nogle måder, du kan gøre for at håndtere sorte pletter. Har du spørgsmål til mørke pletter, lægen fra klar til at hjælpe. Vejen er med Hent Ansøgning i smartphone du!