Baby Pludselig Tradewinds, Pas på Wonder Week

, Jakarta - Wonder uge er en tilstand forbundet med ændringer i en babys mentale udvikling, hvor en baby kan begynde at se og forstå ting for hurtigt til at forstå før.

Wonder uge Det kan også kaldes den magiske uge, som beskriver den intense periode med babyudvikling. Det menes, at der er en spidsbelastningsperiode, hvor alle babyer vokser hurtigt og gennemgår stadier af fremme af deres fysiske og mentale vækst. Mere information vedr vidunder uge kan læses herunder!

Hvad er Wonder Week, og hvorfor sker det

Ifølge sundhedsdata offentliggjort af Australian Breastfeeding Association , siges det, at tegnene på, at en baby starter vidunderugen er, når barnet bliver nøjeregnende og sur , herunder at græde oftere.

Men mødre behøver ikke bekymre sig, normalt varer denne kræsne periode kun et par dage. Efterhånden som de udviklingsændringer, en baby gennemgår, bliver mere komplekse, kan den kræsne periode vare et par uger eller længere.

Læs også: Gå ikke i panik! Her er 9 effektive måder at overvinde en grædende baby

Wonder week er også præget af øget appetit. Mødre vil finde barnet til at amme oftere, men faktisk er dette blot en tilpasning til de ernæringsmæssige behov, der følger med barnets udvikling.

Der er intet at bekymre sig om fra en babys vidunderuge, andet end den ekstra opmærksomhed, som moderen skal give og reagere på hver cue, som babyen giver ordentligt. Pointen er, at vidunderugen er en normal fase i børns vækst og udvikling.

Men før hun beslutter sig for, at årsagen til, at barnet er kræsen, er på grund af Wonder Week, skal moderen vide, om barnet ikke har andre helbredsproblemer. Feber, bleudslæt eller ørebetændelse kan for eksempel også gøre dit barn mere kræsen end normalt.

Hvis du har brug for mere detaljeret information om Wonder Week og dit barns udviklingstrin, så spørg direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give forældre den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge mor kan vælge at chatte igennem Video/taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset.

Tips til at berolige en kræsen baby

Mødre bærer som regel oftere deres babyer i løbet af dagen, men om natten lægger de faktisk børnene i seng. Faktisk, når et barn er nøjeregnende og græder, kan dette være en måde at hjælpe barnets lunger med at vokse og udvikle sig.

Det ideelle er dog ikke at lade barnet græde i lang tid. Når moderen har gjort barnet tavs i et stykke tid, er det bedre for moderen at berolige barnet igen med følgende tips:

Læs også: For at blive smart skal du anvende disse 4 vaner til børn

  1. Gnid babyens øjne, ører og kinder for at trøste ham.

  2. Hold barnet, indtil det falder til ro, og læg det så ned på sengen, mens du stadig gnider ryggen.

  3. At give massage kan også berolige barnet og være et tegn på, at moderen er i nærheden af ​​barnet.

Wonder week-øjeblikke kan være stressende for mødre på grund af manglende hvile og også bekymringer om babyens kræsne tilstand. Selvom dette kan være meget frustrerende, er det en god idé at arbejde tæt sammen med far for at holde hinanden sunde og arbejde sammen om en tidsplan for pleje af barnet sammen.

Wonder week er et babyvækstspring. Forældre skal vænne sig til dette spring for at hjælpe med at forstå, hvad barnet går igennem. Wonder week er en form for babytilpasning til et nyt miljø.

Reference:

australsk amning. Tilgået 2020. Pysige perioder og vidunder-uger.
Kidspot.com. Hentet 2020. Wonder Weeks: Forveksle dem ikke med vækstspurt.